Αποφασίζουν για την τελευταία ομάδα της Basket League - Stoiximan.gr Basket League - SPORT 24
STOIXIMAN.GR BASKET LEAGUE

Αποφασίζουν για την τελευταία ομάδα της Basket League

Αποφασίζουν για την τελευταία ομάδα της Basket League

Η αντίστροφη μέτρηση για τη συμπλήρωση του παζλ της Basket League έχει ξεκινήσει, με την εξαμελή επιτροπή να συνεδριάζει την Τρίτη (6/9) και την ΕΟΚ να αποφασίζει.

Την Πέμπτη (8/9, 19:30) θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση του νέου πρωταθλήματος της Basket League, με τις ομάδες να μαθαίνουν το πλήρες πρόγραμμά τους για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο. Αυτό που πάντως μέχρι τούτη την ώρα δεν έχει ξεκαθαρίσει είναι ποια ομάδα θα συμπληρώσει το παζλ και θα αποτελέσει το τελευταίο του κομμάτι.

Θυμίζουμε πως ο Αρκαδικός, το Ηράκλειο, ο Πανιώνιος, η Δόξα Λευκάδας, ο Ηρακλής και η Καβάλα (σ.σ.: θυμίζουμε ότι το Παγκράτι αποσύρθηκε από τη διεκδίκησή της) είναι οι έξι ομάδες που διεκδικούν τη wild card, με τις εξελίξεις να αναμένονται αρκετά σύντομα. Την Τρίτη (6/9) άλλωστε θα συνεδριάσει η πενταμελής επιτροπή, που αποτελείται από τους Τάκη Τσαγκρώνη, Δημήτρη Μπασούρη, Γιάννη Αλεξόπουλο, Γιάννη Ψαράκη και Μιχάλη Μελλή, η οποία θα κάνει την εισήγησή της στην ΕΟΚ προκειμένου για την τελευταία κενή θέση στην Basket League.

Κι ακολούθως, μια μέρα αργότερα (7/9), θα συνεδριάσουν τα μέλη της Ομοσπονδίας προκειμένου να καταλήξουν στην επιλαχούσα ομάδα. Μην αποκλείσετε πάντως το ενδεχόμενο να μην έχει γίνει αυτή γνωστή μέχρι την ώρα της κλήρωσης του νέου πρωταθλήματος.

Σε πρώτη φάση, ουδείς γνωρίζει ποια ομάδα έχει το προβάδισμα, αφού όλα παραμένουν ρευστά. Στην Κρήτη πάντως υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία πως μπορεί το Ηράκλειο να βρεθεί στην Basket League, επιστρέφοντας στην πρώτη τη τάξει κατηγορία μετά από απουσία δέκα και πλέον ετών. Θεωρητικό προβάδισμα έχουν ο Αρκαδικός και η Καβάλα, που εξακολουθούν να λειτουργούν ως εταιρείες (ΚΑΕ).

SHARE:
ONEFUN

ONEFUN

Το δρομολόγιο του 140 είναι ό,τι πιο κοντά στο ταξίδι στο κέντρο της Γης

Ένας δημοσιογράφος του Oneman έκανε μια ολόκληρη διαδρομή του 140 και είναι ακόμα μαζί μας. Αρτιμελής και ψυχικά υγιής (;).

HOT RIGHT NOW

HOT RIGHT NOW

Οι 5 υποψήφιες για 'Model Of The Year'. Σε ποια θα έδινες τον τίτλο;

Να σημειώσουμε πως δύο από τις πέντε είναι αδερφές. Άδικο, αλλά σέξι.

ΧΑΡΤΗΣ

ΧΑΡΤΗΣ

Σε τι είναι καλύτεροι οι πολίτες κάθε χώρας;

Επειδή κάθε χώρα διαφέρει από τις υπόλοιπες, έρευνα δείχνει τι κάνουν καλύτερα οι πολίτες. Σε τι είναι καλύτεροι οι Έλληνες (Pics)

BINTEO

BINTEO

Παντρεύτηκε τον άνθρωπο που της δώρισε μέρος του συκωτιού του

Εκείνος της δώρισε μέρος του συκωτιού του, σώζοντας της τη ζωή, και εκείνη τον παντρεύτηκε. Μια ιστορία αληθινής αγάπης (Vids)

 
UNIQUE

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24