Απειλούν να μην αρχίσει το πρωτάθλημα! - Stoiximan.gr Basket League - SPORT 24
STOIXIMAN.GR BASKET LEAGUE

Απειλούν να μην αρχίσει το πρωτάθλημα!

Απειλούν να μην αρχίσει το πρωτάθλημα!

Εντεκα ομάδες της Basket League τα έβαλαν με Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ΑΕΚ στο ΔΣ του ΕΣΑΚΕ και απειλούν να μην ξεκινήσει το πρωτάθλημα.

Ενταση, φωνές και διαφωνίες περιελάμβανε το πρώτο μισό του ΔΣ στον ΕΣΑΚΕ, με το θέμα της κεντρικής χορηγίας να αποτελεί σημείο τριβής ανάμεσα σε Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και τους 11 που δεν έχουν συνάψει συμφωνία με τον ΟΠΑΠ. Ουδέτερη στάση κρατάει η ΑΕΚ - επίσης έχει συμφωνία με τον ΟΠΑΠ - επί του παρόντος.

Το ΔΣ διεκόπη προσωρινά για κάποιες ανάσες των συμμετεχόντων με τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό να μην θέλουν να αφήσουν κενό το κέντρο του γηπέδου για τον μεγάλο χορηγό του πρωταθλήματος, αν και εφόσον προκύψει συμφωνία.

Οι 11 ομάδες δεν ικανοποιήθηκαν απ' αυτό και απειλούν να μην αρχίσει το πρωτάθλημα. "Ας παίξουν μόνοι τους οι τρεις που έχουν ήδη βρει χορηγό", ήταν η δική τους απάντηση.

Τελικά, οι περισσότερες ομάδες πήγαν με το μέρος του Stoiximan, η απόφαση πάρθηκε, εγκρίθηκε και μένει να επισημοποιηθεί. Έτσι ο Stoiximan θα διαδεχθεί τον ΟΠΑΠ που βρισκόταν επί σειρά ετών σε αυτή τη θέση και θα γίνει ο νέος μεγάλος χορηγός της λίγκας για τα επόμενα δυο χρόνια.

SHARE:
ΛΙΣΤΕΣ

ΛΙΣΤΕΣ

Τα 10 πιο φρικιαστικά έθιμα σε κηδείες

Άλλοι τρώνε τους νεκρούς, άλλοι κόβουν τα δάχτυλα των συγγενών τους και άλλοι τους θάβουν με τις ζωντανές γυναίκες τους. Τα τελετουργικά που δεν θα 'θελες με τίποτα να συμμετέχεις.

ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Το πιο μεγάλο spoiler για την επόμενη σεζόν του Game of Thrones

Μια φωτογραφία που διέρρευσε πριν από μερικές ώρες επιβεβαιώνει τις πιο αισιόδοξες προσδοκίες.

ΑΓΟΡΑ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΩΝ

ΑΓΟΡΑ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΩΝ

Η Σουρωτή και η εκδίκηση των ελληνικών πηγών

Μέσα σε λίγα χρόνια έγιναν δύο σημαντικές ανατροπές στην αγορά αναψυκτικών στην Ελλάδα. Πώς οι εγχώριοι «νερουλάδες» πήραν το επάνω χέρι

ΝΟΣΗΡΟ ΣΧΕΔΙΟ

ΝΟΣΗΡΟ ΣΧΕΔΙΟ

Σκότωσε πεθερό και κουνιάδα για να τη δολοφονήσει στη κηδεία τους

Με ποινή ισόβιας φυλάκισης βρίσκεται ένας άνδρας που δολοφόνησε τον πεθερό του και την κουνιάδα του, προκειμένου να παγιδεύσει τη γυναίκα του στην κηδεία τους και να τη σκοτώσει (Pics)

 
UNIQUE

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24