STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Αγωνιστική για όλα τα γούστα

Αγωνιστική για όλα τα γούστα
INTIME SPORTS

Το κυρίως μενού της 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος διεξάγεται σήμερα (Σάββατο, 12/02) με τέσσερις αναμετρήσεις, ενώ αύριο (Κυριακή, 13/02) ακολουθούν ακόμα τρία ματς.

Το παιχνίδι που ξεχωρίζει είναι εκείνο μεταξύ των δυο "δικεφάλων"... Η ΑΕΚ υποδέχεται την Κυριακή τον ΠΑΟΚ σε ένα παιχνίδι, όπου οι δύο ομάδες χρειάζονται τη νίκη για διαφορετικούς λόγους. Οι γηπεδούχοι να ξεφύγουν από τις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα και ο ΠΑΟΚ για να πιάσει το Μαρούσι στην τρίτη θέση.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια, οι δύο πρωτοπόροι Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσουν Ίκαρο Καλλιθέας και Κολοσσό Ρόδου αντίστοιχα, ενώ το Μαρούσι φιλοξενεί την Καβάλα. Ο Ηρακλής θα παίξει στο Ιβανώφειο με το Περιστέρι, ενώ Πανιώνιος και Αρης θα αναμετρηθούν με Πανελλήνιο και Ηλυσιακό.

Άρης - Ηλυσιακός

Ο Αρης αντιμετωπίζει τον Ηλυσιακό και θέλει να δώσει συνέχεια στις καλές εμφανίσεις - παρά τον αποκλεισμό - μετά τη νίκη επί του Παναθηναϊκού για το Κύπελλο. Οι Θεσσαλονικείς, παράλληλα θέλουν να μείνουν κοντά στην τρίτη θέση, ενώ ο σύλλογος των Ιλισίων θα προσπαθήσει να κάνει την έκπληξη και να πάρει το θετικό αποτέλεσμα, ώστε να καταφέρει να εξασφαλίσει στο τέλος την παραμονή του στην κατηγορία.

Παναθηναϊκός - Κολοσσός Ρόδου

Στο ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Κολοσσό Ρόδου, με τη διαφορά δυναμικότητας μεταξύ των ομάδων να θεωρείται δεδομένη. Παρόλα αυτά, όμως ο σύλλογος από το "σμαραγδένιο νησί" αποδίδει όμορφο μπάσκετ και "κυνηγάει" τη νίκη σε όλα τα παιχνίδια. Αυτή τη φορά η αποστολή του είναι σίγουρα πιο δύσκολη, αλλά όλοι ελπίζουν να διεξαχθεί ένα όμορφο ματς. Ο Παναθηναϊκός θέλει τη νίκη, ενώ έχει ήδη στο μυαλό του το παιχνίδι με την Κάχα Λαμποράλ για την τέταρτη αγωνιστική του top-16 της Ευρωλίγκα.

Ίκαρος Καλλιθέας - Ολυμπιακός

Κάτι τέτοιο ισχύει για τον Ολυμπιακό, ο οποίος αγωνίζεται με τον Ικαρο Καλλιθέας στη Γλυφάδα, αλλά έχει στρέψει την προσοχή του στην αναμέτρηση με την Βαλένθια στην Ισπανία. Αυτό, όμως που προέχει προς το παρόν είναι το συγκρότημα του Αρη Λυκογιάννη. Ο σύλλογος της Καλλιθέας μάχεται σε όλα τα παιχνίδια μέχρι το τέλος και χρειάζεται την απαιτούμενη προσοχή από τους αήττητους και πρωτοπόρους του βαθμολογικού πίνακα.

Πανιώνιος - Πανελλήνιος

Στη Νέα Σμύρνη, ο Πανιώνιος υποδέχεται τον Πανελλήνιο, με τις δύο ομάδες να θέλουν το θετικό αποτέλεσμα για τους ίδιους λίγο πολύ λόγους. Και οι δύο προσπαθούν να πλασαριστούν στην καλύτερη δυνατή θέση, ενόψει των πλέι οφ του πρωταθλήματος. Οι μεν γηπεδούχοι θα προσέξουν τις αλλαγές των "ολυμπιονικών" σε σχέση με τον πρώτο γύρο, οι οποίοι παρουσιάζονται πιο δυνατοί.

Ηρακλής - Περιστέρι

Την Κυριακή ο Ηρακλής θα υποδεχτεί το Περιστέρι σε ένα παιχνίδι, όπου η νίκη αποτελεί μονόδρομο για τους Θεσσαλονικείς, ώστε να μην χάσουν το τρένο της... παραμονής στο ντεμπούτο του Κρις Χουγκάζ στον πάγκο της ομάδας. Το Περιστέρι παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει διαθέτει παίκτες έμπειρους και ικανούς να κάνουν τη ζημιά οποιαδήποτε ώρα.

ΑΕΚ - ΠΑΟΚ

Στο ντέρμπι μεταξύ της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ, όπως όλα δείχνουν θα "μιλήσει" το πάθος και η δίψα για νίκη. Η Ένωση θέλει να μην μπλέξει σε περιπέτειες και να εξασφαλίσει την παραμονή της, ενώ ο ΠΑΟΚ σκοπεύει να παραμείνει σε... τροχιά τρίτης θέσης και να εκμεταλλευτεί τυχόν στραβοπάτημα του Αμαρουσίου. Αναμένεται να γίνει ένα δυνατό παιχνίδι, καθώς και οι δύο ομάδες θέλουν το θετικό αποτέλεσμα για διαφορετικούς λόγους.

Μαρούσι - Καβάλα

Να μην επιτρέψει σε κανέναν διεκδικητή του να το "πιάσει" στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα θα προσπαθήσει το Μαρούσι, το οποίο φιλοξενεί την Καβάλα. Το συγκεκριμένο ματς θα είναι και το τελευταίο του Νέστορα Κόμματου με τον σύλλογο των βορείων προαστίων, καθώς έχει συμφωνήσει να συνεχίσει την καριέρα του στην τουρκική Μερσίν. Η Καβάλα διαθέτει μία έμπειρη ομάδα και ψάχνει τις απαιτούμενες νίκες εκτός έδρας για να καταφέρει να διατηρηθεί σε μία θέση που θα την οδηγήσει στα πλέι οφ.

Το πρόγραμμα της 17ης αγωνιστικής:

Σάββατο (12/02)

Άρης - Ηλυσιακός Αλεξάνδρειο (16:00) NS

Παναθηναϊκός - Κολοσσός Ρόδου ΟΑΚΑ (17:00) ΕΤ1

Ίκαρος Καλλιθέας - Ολυμπιακός Γλυφάδα (19:00)

Πανιώνιος - Πανελλήνιος Νέα Σμύρνη (19:15)

Κυριακή (13/02)

Ηρακλής - Περιστέρι Ιβανώφειο (12:30)

ΑΕΚ - ΠΑΟΚ Ζωφριά (16:00) NS

Μαρούσι - Καβάλα (17:00) ΕΤ1

Η Βαθμολογία (16αγ.): Ολυμπιακός 32, Παναθηναϊκός 31, Μαρούσι 26, ΠΑΟΚ 25, Καβάλα 25, Κολοσσός Ρόδου 24, Άρης 24, Περιστέρι 23, Πανιώνιος 23, Ικαρος Καλλιθέας 23, Πανελλήνιος 21, ΑΕΚ 20, Ηλυσιακός 20, Ηρακλής 19.

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ