STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Αγγέλου: "Πραγματικά νιώθω ντροπή"

Αγγέλου: "Πραγματικά νιώθω ντροπή"

Τον αγώνα του Άρη με τον Παναθηναϊκό, ακολούθησε η έκρηξη του Βαγγέλη Αγγέλου ο οποίος τόνισε πως ήταν ντροπή ο τρόπος που έπαιξε η ομάδα του

Ντροπή και παρωδία, χαρακτήρισε ο ίδιος ο προπονητής του Άρη το παιχνίδι της ομάδας του με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

Ο τεχνικός του Άρη, τόνισε ότι νιώθει πραγματικά ντροπή για το πως αγωνίστηκε η ομάδα του και ξεκαθάρισε μήπως θα πρέπει οι παίκτες του να σταματήσουν να φορούν τη φανέλα με τα διακριτικά της ομάδας.

"Θέλω να πω συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό. Να πω καλή δύναμη στον Αργύρη. Όπως παίξαμε ήταν ντροπή. Εκπροσωπούμε μία ομάδα με ιστορία και ζητάμε μαχητικότητα και αντίδραση, τίποτα άλλο", τόνισε ο Βαγγέλης Αγγέλου και συνέχισε:

"Ήταν ένα παιχνίδι παρωδία για εμάς. Όλοι μας. Έτσι όπως το αντιμετωπίσαμε. Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε έτσι. Να κάνουμε δύο βήματα μπροστά και τρία πίσω. Μόνο αντίδραση ζητάμε. Επαναλαμβάνω ότι ήταν ντροπή αυτό που δείξαμε και οι παίκτες και εγώ.

Πρέπει να σκεφτούμε πολύ αν θα πρέπει να φοράμε αυτή τη φανέλα. Ίσως χρειάζεται να φοράμε φανέλα χωρίς διακριτικά. Ντρέπομαι και δεν περίμενα τέτοιο πράγμα".

Τέλος, ο Μοχάμεντ Πάσαλιτς υπογράμμισε: "Θα ήθελα να συγχαρώ τον Παναθηναϊκό που έκανε ένα καλό παιχνίδι. Δεν κάναμε όσα θα έπρεπε να κάνουμε. Μειώσαμε στο γ' δεκάλεπτο.

Στο δ' δεκάλεπτο, δεν τα καταφέραμε όμως. Έχουμε δύσκολο παιχνίδι στην έδρα μας με το Ρέθυμνο, θέλουμε και τον κόσμο στο δίπλα μας. Πρέπει να είμαστε πιο σκληροί. Θα είναι καλό μάθημα για εμάς αυτό το παιχνίδι εν όψει της συνέχειας".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ