STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Αγγέλου: "Είναι... πρέπει το ματς του Κυπέλλου"

Αγγέλου: "Είναι... πρέπει το ματς του Κυπέλλου"

Ο Βαγγέλης Αγγέλου ο οποίος έμαθε για το θάνατο του πατέρα του μετά το τέλος του αγώνα, τόνισε πως δέχεται την κριτική από τότε που γεννήθηκε. Τι είπε για τον ημιτελικό με τον Πανιώνιο και την προσφορά των νέων παικτών

Μετά το τέλος του αγώνα του Άρη με τον Ηλυσιακό, ο Βαγγέλης Αγγέλου αναφέρθηκε στο "πρέπει" που έχουν να αντιμετωπίσουν στις τάξεις της ομάδας του, εν όψει του αγώνα Κυπέλλου με αντίπαλο τον Πανιώνιο.

Ο Βαγγέλης Αγγέλου έκανε επίσης ιδιαίτερη αναφορά στα νέα παιδιά που βοηθάνε πολύ, έστω κι αν δεν φαίνονται, όπως οι Χαντ και Μποχωρίδης που έδωσαν 9 ασίστ κι έκαναν μόλις 1 λάθος.

"Αντιμετωπίσαμε το ματς με τον Ηλυσιακό με μεγάλη σοβαρότητα. Προσωπικά είδα όλα τα παιχνίδια του Ηλυσιακού και έχει πολύ καλή εικόνα. Συγχαρητήρια στον κόουτς γιατί δουλεύει περισσότερο από ότι μιλάει και βάζει διάφορους μπασκετικούς προβληματισμούς στους αντιπάλους του", σχολίασε ο Βαγγέλης Αγγέλου και συμπλήρωσε:

"Είχα πει ότι αυτό το παιχνίδι είναι «πρέπει» για μας. Τα παιδιά έχασαν πολλά ελεύθερα σουτ στο πρώτο ημίχρονο τα οποία αν έμπαιναν η διαφορά θα ήταν μεγαλύτερη. Κερδίσαμε και συνεχίζουμε. Οι μάνατζερ θέλουν νούμερα και οι προπονητές ομαδικά νούμερα. Από το ματς κρατάμε τις 9 ασίστ και το 1 λάθος του Μποχωρίδη και του Χαντ. Καταφέραμε να αναδείξουμε αυτά τα τρίγωνα συνεργασιών που τόσο πολύ ψάχνουμε μέσα στο παιχνίδι".

Για τους νεαρούς παίκτες της ομάδας του είπε: "Την περασμένη εβδομάδα στο ματς με τον Ολυμπιακό είπα ότι ο Άρης κάνει ένα πρόγραμμα με τους νεαρούς παίκτες και αυτό το πρόγραμμα το στηρίζει και η διοίκηση. Είναι πολύ καλό για τους νεαρούς παίκτες να γαλουχούνται κάτω από την πίεση του Άρη. Όσον αφορά την κριτική, ο Αγγέλου δέχεται την κριτική από τότε που γεννήθηκε".

Για τον ημιτελικό με τον Πανιώνιο τόνισε: "Ναι, είναι «πρέπει» το ματς του Κυπέλλου Ελλάδος. Δε θα πω πρώτα η Ελευσίνα και μετά ο Πανιώνιος. Για τον κόσμο του Άρη, όπως και να είναι η ομάδα, είναι «πρέπει». Και αυτό το «πρέπει» είναι καλοδεχούμενο και το αντιμετωπίζουμε με δουλειά και σεβασμό και υπευθυνότητα. Έχουμε ακούσει πολλά, έχω πει πολλά, έχουμε κάνει και πολλά λάθη, μας αρέσει να αντιμετωπίσουμε αυτή την πρόκληση του… πρέπει.

Αντιμετωπίσαμε το ματς με τον Ηλυσιακό με μεγάλη σοβαρότητα. Προσωπικά είδα όλα τα παιχνίδια του Ηλυσιακού και έχει πολύ καλή εικόνα. Συγχαρητήρια στον κόουτς γιατί δουλεύει περισσότερο από ότι μιλάει και βάζει διάφορους μπασκετικούς προβληματισμούς στους αντιπάλους του.

Είχα πει ότι αυτό το παιχνίδι είναι «πρέπει» για μας. Τα παιδιά έχασαν πολλά ελεύθερα σουτ στο πρώτο ημίχρονο τα οποία αν έμπαιναν η διαφορά θα ήταν μεγαλύτερη. Κερδίσαμε και συνεχίζουμε. Οι μάνατζερ θέλουν νούμερα και οι προπονητές ομαδικά νούμερα. Από το ματς κρατάμε τις 9 ασίστ και το 1 λάθος του Μποχωρίδη και του Χαντ. Καταφέραμε να αναδείξουμε αυτά τα τρίγωνα συνεργασιών που τόσο πολύ ψάχνουμε μέσα στο παιχνίδι".

Για τους νεαρούς σχολίασε: "Την περασμένη εβδομάδα στο ματς με τον Ολυμπιακό είπα ότι ο Άρης κάνει ένα πρόγραμμα με τους νεαρούς παίκτες και αυτό το πρόγραμμα το στηρίζει και η διοίκηση. Είναι πολύ καλό για τους νεαρούς παίκτες να γαλουχούνται κάτω από την πίεση του Άρη. Όσον αφορά την κριτική, ο Αγγέλου δέχεται την κριτική από τότε που γεννήθηκε".

Για τον ημιτελικό με τον Πανιώνιο: "Ναι, είναι «πρέπει» το ματς του Κυπέλλου Ελλάδος. Δε θα πω πρώτα η Ελευσίνα και μετά ο Πανιώνιος. Για τον κόσμο του Άρη, όπως και να είναι η ομάδα, είναι «πρέπει». Και αυτό το «πρέπει» είναι καλοδεχούμενο και το αντιμετωπίζουμε με δουλειά και σεβασμό και υπευθυνότητα. Έχουμε ακούσει πολλά, έχω πει πολλά, έχουμε κάνει και πολλά λάθη, μας αρέσει να αντιμετωπίσουμε αυτή την πρόκληση του… πρέπει".

Από πλευράς παικτών Άρη ο Σπύρος Μούρτος σχολίασε: "Δουλέψαμε όλη την εβδομάδα πολύ σκληρά. Ο Ηλυσιακός είναι επικίνδυνη ομάδα και το αποτέλεσμα μας δικαιώνει. Τώρα πρέπει να δουλέψουμε ακόμα πιο δυνατά γιατί έχουμε το παιχνίδι στην Ελευσίνα που είναι εξίσου δύσκολο".

Λιόγας: "Λείπει μία τονωτική ένεση"

Στην αντίπερα όχθη, ο Δημήτρης Λιόγας υπογράμμισε: "Συγχαρητήρια στον Άρη που κέρδισε δίκαια. Εμείς ήμασταν ανταγωνιστικοί αλλά ο αντίπαλος μπήκε πιο συγκεντρωμένος έκανε το συνηθισμένο αμυντικό τρικ και έβγαλε ενέργεια. Σε συνδυασμό με το άσχημο ποσοστό που είχαμε στα τρίποντα ήταν εύκολο για τον Άρη να πάρει τη νίκη. Στον Ηλυσιακό λείπει κάτι μία τονωτική ένεση ώστε να αντεπεξέλθει στο δύσκολο πρόγραμμα.

Να έρθει ένας ακόμα έμπειρος παίκτης που θα μπορέσει να βοηθήσει άμεσα. Θα δούμε τι υπάρχει στην αγορά για να κάνουμε μία τονωτική ένεση γιατί στην επίθεση είμαστε πολύ προβλέψιμοι. Αν είχαμε ακόμα έναν παίκτη θα μπορούσαμε να αντιδράσουμε κάπως καλύτερα. Θα μιλήσουμε με την διοίκηση να πορευτούμε ανάλογα".

Τέλος, ο Τάσος Αντωνάκης επισήμανε: "Συγχαρητήρια στον Άρη. Παίξαμε καλά μόνο ένα για ημίχρονο. Χάσαμε την συγκέντρωση μας και τώρα κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι που είναι μέσα στον Ίκαρο".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ