VIRAL

Βρήκαμε τον τέλειο καφέ για να βγάλεις μια για πάντα τη ζάχαρη από τη ζωή σου

Βρήκαμε τον τέλειο καφέ για να βγάλεις μια για πάντα τη ζάχαρη από τη ζωή σου

Είσαι λάτρης του καφέ αλλά θες να μειώσεις τη ζάχαρη; Έχουμε αυτό που χρειάζεσαι.

Η μυρωδιά του καφέ είναι μία από τις πιο απλές και μεγάλες χαρές κάθε ημέρας. Αν δεν συνοδεύεται από ζάχαρη, δε, η στιγμή αυτή μπορεί να γίνει ακόμα πιο γλυκιά. Γιατί ναι, όταν ο καφές είναι εξαιρετικής ποιότητας η ζάχαρη είναι από αχρείαστη εώς βλαπτική για το μεθυστικό του άρωμα και τους γευστικούς του τόνους.

Αυτά και πολλά ακόμα μάθαμε από τους ειδικούς και ήρθε η ώρα να τα μεταδόσουμε και σε σένα μαζί με μία αλάνθαστη "συνταγή" για να κόψεις τη ζάχαρη δια παντός από τον καφέ σου και, μάλιστα, να το κάνεις με χαρά. Τον τελευταίο καιρό πολλά έχουν ακουστεί για τις βλαβερές συνέπειες της ζάχαρης, τόσα που είναι δύσκολο για τον οποιονδήποτε να συνεχίσει ανένδοτος να την καταναλώνει. Ακόμα κι αν δεν θες να κόψεις εντελώς τη ζάχαρη, μία καλή αρχή είναι να σταματήσεις να την προσθέτεις καθημερινά στη διατροφή σου μέσα από αγαπημένες συνήθειες όπως ο καφές.

"Μα πικρός καφές;" θα πεις και σε καταλαβαίνω απόλυτα. Ήξερες όμως πως στην πραγματικότητα ο καλός καφές δεν έχει πικρή γεύση; Συνδυάζοντας την παράδοση και τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις, ο Dimello αποκαλύπτει τι σημαίνει πραγματική δεξιοτεχνία στον καφέ. Είναι αυτός ο συνδυασμός τέχνης και καινοτομίας, που κάνει τον καφέ Dimello τον καλύτερο που θα βρεις στο ράφι του σουπερμάρκετ. Γιατί καταφέρνει να έρχεται απευθείας από το καφεόδενδρο στο φλιτζάνι σου διατηρώντας τη φρεσκάδα, τα αρώματά του αλλά και την μοναδική γεύση του.

Έχοντας καταφέρει να καθιερώσει το όνομά της ανάμεσα στους κύκλους των baristas, ο Dimello πρόσφατα λάνσαρε νέες σειρές προϊόντων αλεσμένου καφέ φίλτρου και espresso που είναι διαθέσιμες ήδη στα supermarkets. Είτε αγαπάς τον espresso είτε τον καφέ φίλτρου, ο Dimello έχει μια γεύση για σένα.

Αν αγαπάς:

-τον δυνατό espresso, ιδανικός είναι ο Dimello Espresso Forza: Ένα επιμελώς φτιαγμένο χαρμάνι από τους καλύτερους καφέδες Arabica και Robusta από την Κεντρική και Νότια Αμερική και την Ινδία. Ο καφές Dimello Forza με σκούρο καβούρδισμα προσφέρει γεμάτο σώμα με έντονη γεύση.

-τις ισορροπημένες γεύσεις, ιδανικός είναι ο Dimello Espresso Mezzo: Κάθε μέρος αυτού του μεσαίου καβουρδισμένου χαρμανιού αλληλοεπιδρά τέλεια για να δημιουργήσει έναν καλά ισορροπημένο espresso με γεμάτο σώμα. O Dimello Mezzo προσφέρει μια ολοκληρωμένη αίσθηση στο στόμα και γλυκιά γεύση, με έντονη επίγευση.

-τους συνδυασμούς γεύσεων, ιδανικός είναι ο Dimello Espresso Ricco: Συνδυάζει αρμονικά τους πιο αρωματικούς καφέδες Arabica από την Κεντρική και Νότια Αμερική και τους πιο εκλεπτυσμένους καφέδες Robusta από την Ινδία. Λεπτή γεύση, με γεύση ξηρών καρπών και νότες σοκολάτας.

-τους συνδυασμούς γεύσεων, ιδανικός είναι ο Dimello Espresso Aroma: Εξαιρετική επιλογή κόκκων από την Κεντρική και Νότια Αμερική και την Αφρική. Ο Dimello Aroma είναι εξαιρετικά φτιαγμένος για να παράγει έναν σταθερά γλυκό και ισορροπημένο espresso. Ψάξε για αρώματα φρέσκων φρούτων, λουλουδιών και λεπτές νότες εσπεριδοειδών.

-τον decaffeine espresso, ιδανικός είναι ο Dimello Espresso Decaf: Η ομάδα του Dimello επιλέγει καφέ που έχει υποστεί αποκαφεϊνοποίηση με απολύτως φυσική μέθοδο: με τη χρήση νερού. Ο Dimello Decaf είναι ένας ισορροπημένος, γευστικός καφές με λιγότερο από 0,2% καφεΐνη. Είναι ένα χαρμάνι με ικανότητα να παράγει έναν απαλό espresso για τον τελευταίο καφέ της ημέρας.

-τον απαλό γαλλικό καφέ, ιδανικός είναι ο Dimello Filter Coffee Mild: Η ομάδα του Dimello έχει ερευνήσει απ’ άκρη σε άκρη τις παραγωγικές περιοχές καφέ της Νότιας Αμερικής, της Ανατολικής Αφρικής και της Ασίας για τον Dimello Mild, δημιουργώντας ένα χαρμάνι που είναι ήπιο και βελούδινο σε γεύση, με λεπτό άρωμα και απαλό ικανοποιητικό σώμα.

-τον δυνατό γαλλικό καφέ, ιδανικός είναι ο Dimello Filter Coffee Bold: Η ομάδα του Dimello έχει προμηθευτεί και επιλέξει τις καλύτερες σοδειές καφέ δημιουργώντας ένα χαρμάνι με χαρακτηριστική γεύση, με αρώματα ξηρών καρπών και σοκολάτας και γεμάτο σώμα. Ένας εξαιρετικός καφές με σκούρο καβούρδισμα και δυνατή και πλούσια προσέγγιση.

-το άρωμα ξηρών καρπών, ιδανικός είναι ο Dimello Filter Coffee Brazil: Από τα εύκρατα, υποτροπικά υψίπεδα του Sul De Minas της Βραζιλίας, η ομάδα του Dimello σας φέρνει έναν εξαιρετικό καφέ Arabica με διακριτικό άρωμα ξηρών καρπών και πιο γλυκιά, ήπια γεύση. Πρόκειται για έναν καφέ κομψό, με ισορροπημένο σώμα και μεσαίο καβούρδισμα.

-το διακριτικό άρωμα λουλουδιών στον καφέ σου, ιδανικός είναι ο Dimello Filter Coffee Ethiopia: Από τα πλούσια υποτροπικά τοπία στην περιοχή Sidamo της Αιθιοπίας, η ομάδα του Dimello σας φέρνει έναν εξαιρετικό καφέ Arabica με αρώματα ανθών γιασεμιού και περγαμόντου και μια διακριτική γεύση ανθών. Είναι ένας εκλεπτυσμένος καφές με λεπτό σώμα και ελαφρύ καβούρδισμα για οποιαδήποτε στιγμή χρειάζεστε κάτι λίγο πιο ισορροπημένο.

-το γλυκό, σοκολατένιο άρωμα στον καφέ σου, ιδανικός είναι ο Dimello Filter Coffee Guatemala: Από τις εύφορες ηφαιστειογενείς πλαγιές στην περιοχή Acatenango της Γουατεμάλας, η ομάδας του Dimello σας φέρνει έναν εξαιρετικό καφέ Arabica με διακριτικό γλυκό σοκολατένιο άρωμα και σύνθετη φρουτώδη γεύση. Έχουμε δημιουργήσει έναν ιδιαίτερο καφέ με πλούσιο σώμα και σκούρο καβούρδισμα για ιδιαίτερες στιγμές.

-το φρουτώδες άρωμα στον καφέ σου, ιδανικός είναι ο Dimello Filter Coffee Colombria: Από το Equatorial Andeanrainforest στην περιοχή Huila της Κολομβίας, η ομάδα στο Dimello σας φέρνει ένα εξαιρετικό καφέ Arabica με περίπλοκο φρουτώδες άρωμα και πλούσια επιεική γεύση. Πρόκειται για ένα κομψό μεσαίο καβουρδισμένο καφέ για όταν χρειάζεστε κάτι λίγο πιο χαλαρό.

Βρήκαμε τον τέλειο καφέ για να βγάλεις μια για πάντα τη ζάχαρη από τη ζωή σου

Ποια είναι η δική σου αγαπημένη γεύση Dimello; Όποια, ή όποιες, κι αν επιλέξεις, απόλαυσέ τη χωρίς ζάχαρη και θα μας θυμηθείς.

TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ