SPORTS & GOSSIP

Τα... νυχτοπερπατήματα του "τραυματία" Ναϊνγκολάν

Belgium's Radja Nainggolan during a training session in Le Haillan near Bordeaux, southwestern France, Thursday, June 30,  2016. Belgium will face Wales in a Euro 2016 quarter final soccer match in Lille on Friday. (AP Photo/Thibaud Moritz)
Belgium's Radja Nainggolan during a training session in Le Haillan near Bordeaux, southwestern France, Thursday, June 30, 2016. Belgium will face Wales in a Euro 2016 quarter final soccer match in Lille on Friday. (AP Photo/Thibaud Moritz) AP PHOTO/THIBAUD MORITZ

Τα τσιγάρα, τα ποτά και τα ξενύχτια έχουν κλείσει τα καλύτερα τα σπίτια, αναφέρει ένα λαϊκό άσμα, με τον Ράτζα Ναϊνγκολάν να δηλώνει τραυματίας και να απουσιάζει από τον αγώνα εναντίον της Σασουόλο, παίζοντας "μπάλα" εκτός των τεσσάρων γραμμών.

Ξέρω τι έκανες την Παρασκευή το βράδυ... Ο Ράτζα Ναϊνγκολάν τέθηκε νοκ-άουτ από το ματς απέναντι στη Σασουόλο, ωστόσο αυτό δεν τον εμπόδισε να πάρει γεύση από την ιταλική νυχτερινή ζωή.

Την Κυριακή (19/8) η Ίντερ αντίκριζε το νόμισμα της ήττας από την άσπρη βούλα κόντρα στους "νεροβέρντι", κάνοντας ποδαρικό με το... αριστερό στη Serie A, την ώρα που ο Βέλγος μέσος έλαμπε δια της απουσίας του, παρακολουθώντας το παιχνίδι ως θεατής από τις εξέδρες του "MAPEI".

Αν και δύο 24ωρα πριν τη σέντρα δήλωνε τραυματίας, διέρρευσαν στο φως της δημοσιότητας φωτογραφίες που... συλλαμβάνουν το "κακό παιδί" του βελγικού ποδοσφαίρου να διασκεδάζει σε κλαμπ του Μπέργκαμο, παρέα με τον δημοφιλή Ιταλό ηθοποιό, Φαμπρίτσιο Κορόνα.

Ακόμη δεν πρόλαβε να πατήσει χορτάρι και άρχισαν οι μπελάδες για τον 30χρονο σκληροτράχηλο μέσο, που αποκτήθηκε το καλοκαίρι από τους "νερατζούρι", για να προσδώσει ποιότητα και τρεξίματα στον μιλανέζικο άξονα.

Τα... νυχτοπερπατήματα του "τραυματία" Ναϊνγκολάν
Τα... νυχτοπερπατήματα του "τραυματία" Ναϊνγκολάν

Photo Credits: AP Photo/Thibaud Moritz

TAGS SPORTS & GOSSIP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ