Οι "Μέλισσες" αποθεώνουν τον τραγουδιστή Πετρούνια

Ο Λευτέρης Πετρούνιας γιόρτασε τα 27α γενέθλιά του στο μαγαζί όπου εμφανίζονται οι "Μέλισσες", τραγούδησε και αποθεώθηκε από τον front man του συγκροτήματος, Χρήστο Μάστορα.

Στις 30 Νοεμβρίου ο Λευτέρης Πετρούνιας έκλεισε τα 27. Ο "άρχοντας των κρίκων" επέλεξε να γιορτάσει τα γενέθλιά του στο "BOX", όπου εμφανίζεται η Τάμτα με τις "Μέλισσες". Ο χρυσός Ολυμπιονίκης δεν δίστασε να πιάσει το μικρόφωνο και να τραγουδήσει, γεγονός για το οποίο αποθεώθηκε από τον front man του συγκροτήματος, Χρήστο Μάστορα.

"Κυρίες και Κύριοι ο χρυσός μας Ολυμπιονίκης Λευτέρης Πετρούνιας τώρα παίρνει μετάλλιο και στο τραγούδι. Πέρα από την πλάκα, τον ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για όλες τις στιγμές που μας έκανε υπερήφανους. Τον ευχαριστώ που με τιμάει με τη φιλία του . Τον ευχαριστώ που επέλεξε το ΒΟΧ για να κάνει τα 27α γενέθλιά του . Χρόνια Πολλά!  Λευτέρη εκτός από μεγάλος αθλητής είσαι και ένας σπουδαίος άνθρωπος. Και αυτό σε κάνει ακόμα πιο σημαντικό αθλητή", ήταν το μήνυμα του τραγουδιστή στο instagram.

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24