SPORTS & GOSSIP

Η... ποδοσφαιρική ομάδα των Pink Floyd

Η... ποδοσφαιρική ομάδα των Pink Floyd

Μία φωτογραφία των θρυλικών Pink Floyd να παίζουν ποδόσφαιρο κάνει τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες. Ποιο ήταν το πιο... ποδοσφαιρικό κομμάτι που έγραψαν;

Οι Pink Floyd αποτελούν μία πρωτοπόρο ροκ μπάντα που βρίσκεται πίσω από μερικά κορυφαία τραγούδια και άλμπουμ, τα οποία βρίσκονται μέχρι σήμερα σε κορυφή charts ή πωλήσεων.

Μόνο που ως Άγγλοι, πλην της μουσικής, έχουν ακόμα μία μεγάλη αγάπη που είναι το ποδόσφαιρο. Όλα αυτά τα χρόνια, όποτε έβρισκαν την ευκαιρία, συνδύαζαν τα δύο και μάλιστα έδιναν και φιλικά παιχνίδια, όπως επισημαίνει ο επίσημος λογαριασμός του συγκροτήματος στα social media.

Σε tweet του ανέβηκε μία φωτογραφία όπου τα μέλη του συγκροτήματος έχουν στηθεί για κλασική φωτογράφιση ποδοσφαιρικής ομάδας, σε γήπεδο, κρατώντας μία μπάλα στα πόδια. Άλλοι έχουν και την κατάλληλη ενδυμασία, ενώ κάποιοι φορούν απλά, καθημερινά ρούχα.

Όπως ενημερωνόμαστε από το σχετικό μήνυμα, το συγκρότημα "έπαιζε συχνά αγώνες ποδοσφαίρου, συνήθως απέναντι σε ομάδα που απαρτιζόταν από δημοσιογράφους".

Η ενασχόληση με το ποδόσφαιρο έχει αποτυπωθεί και μουσικά, αφού στον δίσκο "Meddle" του 1971 περιλαμβάνεται το κομμάτι "Fearless", στο οποίο ανά διαστήματα και στο τέλος του ακούγονται οι φίλαθλοι της Λίβερπουλ από την ΚΟΠ να τραγουδούν το "You'll Never Walk Alone".

Μπορεί να μην έχει υπάρξει επιβεβαιωμένη εξήγηση μέχρι στιγμής γι' αυτήν την ποδοσφαιρική νότα στο τραγούδι, ωστόσο ο Ρότζερ Γουότερς, εκ των συνθετών (μαζί με τον Ντέβιντ Γκίλμουρ) του κομματιού, είναι φανατικός οπαδός της Άρσεναλ και φίλαθλος του ποδοσφαίρου.

TAGS SPORTS & GOSSIP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ