ΣΤΗΛΕΣ

Ένα πρωινό στο Notting Hill: δεν κρύβεται ο έρωτας του Σιμεόνε για την εκθαμβωτική Κάρλα

Ένα πρωινό στο Notting Hill: δεν κρύβεται ο έρωτας του Σιμεόνε για την εκθαμβωτική Κάρλα

Ρομαντική απόδραση στο Λονδίνο για τον Ντιέγκο Σιμεόνε και την εκθαμβωτική σύντροφό του, Κάρλα Περέιρα, η οποία σε λίγους μήνες θα φέρει στον κόσμο το 5ο παιδί του coach της Ατλέτικο. (PHOTO)

Μία από τις καλύτερες περιόδους της ζωής του διανύει σε προσωπικό επίπεδο ο Ντιέγκο Σιμεόνε. Ο προπονητής της Ατλέτικο Μαδρίτης μοιάζει πιο ερωτευμένος από ποτέ με τη σύντροφό του, Κάρλα Περέιρα, με την οποία είναι μαζί εδώ και τέσσερα χρόνια και έχουν αποκτήσει μια κόρη, την Φραντσέσκα.

Η εκθαμβωτική Κάρλα είναι ξανά έγκυος και σε λίγους μήνες θα φέρει στον κόσμο το δεύτερο παιδί της με τον "Τσόλο" και πέμπτο για τον 48χρονο, ο οποίος έχει άλλα τρία παιδιά με την πρώην γυναίκα του, την Καρολίνα Μπαλντίνι. Τον ποδοσφαιριστή της Φιορεντίνα, Τζιοβάνι, τον 20χρονο, Τανλούκα και τον 16χρονο, Τζουλιάνο.

Με αφορμή τη διακοπή των πρωταθλημάτων για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων στο Nations League, το ζευγάρι βρήκε χρόνο για μια ρομαντική απόδραση στο Λονδίνο. Αφού πρώτα έκαναν τη βόλτα τους στους δρόμους του Notting Hill, στη συνέχεια επισκέφτηκαν και την περίφημη "Portobello Market", ενώ δεν παρέλειψαν να ενημερώσουν και τους διαδικτυακούς φίλους τους για το ταξίδι τους μέσω instagram.

Δείτε τη φωτογραφία που ανέβασε η Κάρλα Περέιρα.

in Nothing Hill &

A post shared by Carla Pereyra (@carla.pereyra15) on

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ