Έγιναν γονείς Μιλλούση και Πετρούνιας

Η Βασιλική Μιλλούση και ο Λευτέρης Πετρούνιας είναι πλέον γονείς, αφού τη Δευτέρα (04/11) στην οικογένειά τους προστέθηκε ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

Η οικογένεια του Λευτέρη Πετρούνια και της Βασιλικής Μιλλούση μεγάλωσε κατά ένα μέλος από τη Δευτέρα (04/11). Η σπουδαία γυμνάστρια έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι με τα αγαπημένα της πρόσωπα να είναι συνεχώς δίπλα της.

Η αλήθεια είναι πως πριν από περίπου ένα χρόνο στη συνέντευξη που μας είχε παραχωρήσει ο Λευτέρης Πετρούνιας είχε εκφράσει την κοινή επιθυμία του ζευγαριού να αποκτήσουν ένα παιδάκι.

"Να παίρνω μετάλλια και να με βλέπει το παιδί που θέλω να αποκτήσω. Γιατί δεν θέλω να κάνω παιδί στα σαράντα μου. Θέλω να κάνω όσα περισσότερα μπορώ. Θέλω όταν σταματήσω το παιδί μου να με θυμάται. Όχι για μένα, αλλά για εκείνο. Γιατί θυμάμαι πόσο θαύμαζα εγώ τον πατέρα μου και θα ήθελα το παιδί μου να με θαυμάζει για να γίνει καλύτερος άνθρωπος. Γιατί όταν έχεις πρότυπο προσπαθείς να μοιάσεις σε κάτι και αυτή η προσπάθεια είναι που σε βελτιώνει ως άνθρωπο" μας είχε πει τότε ο κορυφαίος γυμναστής.

Εμεί δεν έχουμε παρά να τους ευχηθούμε να τους ζήσει.

 
SHARE

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK

 

HIGHLIGHTS

21+ Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

ΚΕΘΕΑ 2109237777.

21+ Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

ΚΕΘΕΑ 2109237777.