VIRAL

Παντομίμα, influencers και πολύ Champions League σε ένα τρελό τρελό παιχνίδι

Παντομίμα, influencers και πολύ Champions League σε ένα τρελό τρελό παιχνίδι

Το “Heineken The MVPs” ξεκίνησε με έναν εμφατικό πρώτο ημιτελικό που τα είχε όλα. Ένταση, ανατροπές, πέναλτι και αστείρευτο γέλιο.

Προσπάθησε να σκεφτείς ένα παιχνίδι στο οποίο θα μπορούσαν να βρεθούν αντιμέτωποι από τη μία μεριά ο Θέμης Καίσαρης και η αγαπημένη παρουσιάστρια Ελένη Βουλγαράκη και από την άλλη μεριά ο Ηλίας Αναστασιάδης και ο τιτάνας των μικροφώνων Μύρωνας Στρατής. Ξέρουμε, ξέρουμε, θα δυσκολευτείς να βρεις την απάντηση γιατί αυτό το παιχνίδι δεν υπήρχε μέχρι τώρα.

Το παιχνίδι μας λέγεται “Heineken The MVPs” και μιλάμε για έναν συνδυασμό γνώσεων σχετικά με το UEFA Champions League και παντομίμας. Ακριβώς γιατί όπως λέει και η Heineken “Δεν χρειάζεται να είσαι φαν για να απολαύσεις το UEFA Champions League”. Βασικά θα αφήσουμε τους παίκτες του Α' Ημιτελικού να μιλήσουν για λογαριασμό μας.

Πάρε μια γεύση της δράσης στον Α' Ημιτελικό και δες φυσικά ποια ήταν η νικήτρια ομάδα.

Το ματς αυτό δεν μας άφησε σε ησυχία. Θέμης και Ελένη μπήκαν μπροστά από την αρχή στο σκορ με το “σεντόνι του Champions League” σε μια σχετικά εύκολη ερώτηση και παντομίμα. Από την άλλη ο Μύρωνας βούτηξε κατευθείαν στα βαθιά με μία lifestyle ερώτηση στην οποία έπρεπε να κάνει παντομίμα την Σακίρα. Για καλή τους τύχη ο Ηλίας κατάλαβε την περιγραφή και έγινε το 1-1. Η Ελένη δεν ήξερε ότι ο CR7 μάς δείχνει τους κοιλιακούς τους όταν πανηγυρίζει κι έτσι πανεύκολα το δίδυμο Μύρωνας – Ηλίας πήρε το προβάδισμα με την “τσίχλα του Sir Alex”. 1-2 το σκορ.

Η Ελένη κατάλαβε την περιγραφή των Beatles στην παντομίμα του Θέμη και ισοφάρισε το σκορ σε 2-2 με τους αντιπάλους τους να έχουν το πλεονέκτημα. Ο Μύρωνας όμως δεν ήξερε τον “αετό” της Benfica και το πλεονέκτημα πήγε περίπατο. Μέχρι να το αποκτήσουν και πάλι βέβαια μιας και η Ελένη δεν ήξερε καν την πρωταθλήτρια Αυστρίας και ο Ηλίας περιέγραψε μαεστρικά τον “Πάπα” στον συμπαίκτη του. Με το 2-3 στο τσεπάκι τους και μία πέμπτη ερώτηση να απομένει, όλα έδειχναν νίκη για Μύρωνα και Ηλία. Αλλά όχι. Κανείς δεν ήθελε να χάσει. Κανείς δεν ήθελε να τα παρατήσει. Κανείς δεν ήθελε να φύγει με το “L” ζωγραφισμένο στο κούτελό του. Θέμης και Ελένη έκαναν το καθήκον τους με τις “νυχτερίδες” και περίμεναν την γκέλα από Μύρωνα και Ηλία στην τελευταία ερώτηση. Η γκέλα ήρθε, ο “Big Ben” σήμανε τη λήξη και η μάχη οδηγήθηκε στα πέναλτι.

Παντομίμα, influencers και πολύ Champions League σε ένα τρελό τρελό παιχνίδι
WWW.ALEXANDROSIOANNIDIS.COM

Πρώτο πέναλτι, στην εξέδρα και από τις δύο ομάδες. Ο Θέμης έδωσε ρέστα με την απομίμηση του Μελ Γκίμπσον στο Braveheart αλλά η Ελένη δεν βρήκε το “σκωτσέζικο κιλτ”. Άλλη μία χρυσή ευκαιρία που πέταξαν στα σκουπίδια οι Στρατής – Αναστασιάδης μιας και οι ικανότητες του Ηλία στην παντομίμα ήταν λίγο ανεπαρκείς. Μετά το διάσημο ρολόι του Λονδίνου, στον κουβά και το μνημείο του Παρισιού.

Ο Θέμης γκρίνιαζε εμφανώς για το βαθμό δυσκολίας στις ερωτήσεις τους αλλά δεν τον είδαμε να μιλάει όταν τους ζητήθηκε να περιγράψουν το αγαπημένο ποτό των Βαυαρών. 4-3 για τους Καίσαρη και Βουλγαράκη, σκορ το οποίο έμεινε μέχρι τέλους μιας και ο Μύρωνας έπεσε μαχόμενος δίπλα σε “Κόκκινους Διαβόλους”.

Η αξία των ηττημένων κάνει ακόμα μεγαλύτερη την νίκη του Θέμη και της Ελένης που περιμένουν τώρα με αγωνία όπως και όλοι εμείς τον Β' Ημιτελικό. Ποιες είναι οι δύο ομάδες; Από τη μία ο Γιώργος Λέντζας με τη Δήμητρα Τσιγγενέ και από την άλλη η Λίλα Κουντουριώτη με τη Βάλια Χατζηθεοδώρου.

Παντομίμα, influencers και πολύ Champions League σε ένα τρελό τρελό παιχνίδι
WWW.ALEXANDROSIOANNIDIS.COM

Υψώστε μία Heineken στην υγεία των νικητών και όλων εκείνων που παρακολουθούν UEFA Champions League είτε είναι κινούμενες εγκυκλοπαίδειες του ποδοσφαίρου είτε όχι. Σε λίγες ημέρες έρχεται ο Β' Ημιτελικός.

Μείνετε συντονισμένοι. Το “Heineken the MVPs” μόλις ξεκίνησε!

TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ