Έλληνας bodybuilder χτύπησε κριτή κι έδειξε τα γεννητικά του όργανα

Ο Γιάννης Μάγκος αισθάνθηκε αδικημένος από τη δεύτερη θέση στο IFBB Diamond Cup, αναποδογύρισε τραπέζια της κριτικής επιτροπής, χτύπησε ένα μέλος αυτής και κατέβασε το σλιπ δείχνοντας τα γεννητικά του όργανα. (videos)

Έκπληκτοι έμειναν όσοι βρέθηκαν στο Ολυμπιακό Γυμναστήριο Γαλατσίου για το IFBB  Diamond Cup με την αντίδραση του Γιάννη Μάγκου. Ο Ροδίτης πρωταθλητής της κατηγορίας συν 100 κιλά είχε κερδίσει την πρώτη θέση την Παρασκευή τόσο στην κατηγορία του όσο και στο Overall του 22ου Πανελλήνιου Κυπέλλου Σωματικής Διάπλασης και Φίτνες.

"Πώς είναι δυνατόν χθες να είμαι πρώτος και σήμερα δεύτερος;", αναφώνησε μόλις έμαθε τα αποτελέσματα που έδιναν, το Σάββατο, την πρώτη θέση στον Χρήστο Πιστόλα. Ένας εκ των ξένων κριτών προσπάθησε να τον ηρεμήσει, αλλά μάλλον η προσπάθειά του δεν έφερε τα αναμενόμενα αποτελέσματα.

Αντίθετα, ο Μάγκος τον χτύπησε με γροθιά, ενώ στη συνέχεια αναποδογύρισε δύο τραπέζια της κριτικής επιτροπής. Σαν να μην έφθανε αυτό, ο Ροδίτης bodybuilder κατέβασε το σλιπ του - άλλωστε δε φορούσε και τίποτα άλλο - κι έδειξε τα γεννητικά του όργανα προς τους ξένους κριτές, φωνάζοντας οργισμένος: "F@@k οff" και "S@@k my d@@k". Στη συνέχεια ανέβηκε ξανά πάνω και προκάλεσε όποιον ήθελε να αναμετρηθεί μαζί του.

Όλα αυτά μπροστά στα έκπληκτα μάτια των μελών της IFBB με τον βετεράνο, Mr Olympia Lee Haney, να σχολιάζει από το facebook: "Είναι η πρώτη φορά που γίνομαι μάρτυρας μιας τέτοιου τύπου συμπεριφοράς στο χώρο του body building".

 

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24