ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΕΝΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

Τέταρτη η Ελλάδα στο κόμπο

Τέταρτη η Ελλάδα στο κόμπο

Η εθνική ομάδα συγχρονισμένης κολύμβησης κατέλαβε την τέταρτη θέση στον προκριματικό του κόμπο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Βερολίνου.

Η μεγάλη επιτυχία για την Ελλάδα στο Βερολίνο ήρθε στο άθλημα της συγχρονισμένης κολύμβησης. Η Εθνική μας ομάδα κατατάχθηκε 4η στον προκριματικό του Κόμπο, στο αγώνισμα που ολοκλήρωσε την τρίτη ημέρα του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Υγρού Στίβου του Βερολίνου.

Η ελληνική ομάδα αποτελούμενη από τις Μαρία Αλζιγκούζη- Κομινέα, Γιάνα Γκεοργκίεβα, Ευαγγελία Κουτίδη, Μαλκογεώργου Σοφία, Μάντζιου Φλωρεντία, Εβελίνα Παπάζογλου, Ευαγγελία Πλατανιώτη, Πολυξένη Σαραντίδη, Σοφία Τσιπουρίδη και Δέσποινα Τζώρτσου εκτέλεσε εξαιρετικά το πρόγραμμα της και βαθμολογήθηκε με 83,0000. Η Εθνική μας ομάδα προκρίθηκε στον τελικό της Κυριακής (19:00 ώρα Ελλάδας).

Στην πρώτη θέση βρέθηκε η ομάδα της Ουκρανίας (ελλείψει Ρωσίας) βαθμολογούμενη με 93,1667. Δεύτερη ήταν η ομάδα της Ισπανίας με 92,0333 βαθμούς ενώ στην τρίτη θέση ήταν η ομάδα της Ιταλίας με 89,4000 βαθμούς.

Το αυριανό πρόγραμμα περιλαμβάνει τον τελικό του Ελεύθερου Ντουέτο με τη συμμετοχή των Παπάζογλου και Κουτίδη (11:00 ώρα Ελλάδας) ενώ στις 19:00 θα γίνει ο τελικός του Ελεύθερου ομαδικού με τη συμμετοχή και της Ελλάδας.

TAGS ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΕΝΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ