ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΕΝΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

Διεκδικεί μετάλλιο η Σολωμού

Διεκδικεί μετάλλιο η Σολωμού

Η Δέσποινα Σολωμού εξασφάλισε τη συμμετοχή της στον τελικό του σόλο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα συγχρονισμένης κολύμβησης στο Αϊντχόφεν.

Την 4η θέση κατέλαβε η Δέσποινα Σολωμού στα προκριματικά του σόλο, του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος συγχρονισμένης κολύμβησης και έτσι θα δώσει το παρόν στον τελικό του Σαββάτου, διατηρώντας ελπίδες για ένα μετάλλιο.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια πήρε 89.750 στο ελεύθερο και σε συνδυασμό με τους 89.600 πόντους που πήρε χθες στο τεχνικό μέρος, κατέλαβε την 4η θέση με 179.350 πόντους. Την πρώτη θέση με 195,060 πόντους πήρε η Ρωσίδα Ναταλία Ισένκο, την δεύτερη θέση με 190,430 η Ισπανία Αντρέα Φουέντες και την τρίτη θέση η Λολίτα Ανανάσοβα με 182,080 βαθμούς.

Αναλυτικά οι 12 που πήραν το εισιτήριο για τον τελικό: Ναταλία Ισένκο (Ρωσία), Αντρέα Φουέντες (Ισπανία), Λολίτα Ανανάσοβα (Ουκρανία), Δέσποινα Σολωμού (Ελλάδα), Λίντα Σερούτι (Ιταλία), Ναντίν Μπράντλ (Αυστρία), Πάμελα Φίσερ (Ελβετία), Μάργκοτ Ντε Γκράαφ (Ολλανδία), Κίρα Φέσλνερ (Γερμανία), Ιρίνα Λιμανούσκαγια (Λευκορωσία), Καλίνα Ιορντάνοβα (Βουλγαρία) και Τούτσε Τάνις (Τουρκία).

TAGS ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΕΝΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ