ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΥ

Χρήστου: "Δεν είχα δυνάμεις στα τελευταία μέτρα, ήθελα την υπέρβαση"

Ο Απόστολος Χρήστου μετά τον τελικό των 100μ. ύπτιο στο Παγκόσμιο Υγρού Στίβου
Ο Απόστολος Χρήστου μετά τον τελικό των 100μ. ύπτιο στο Παγκόσμιο Υγρού Στίβου PRINT SCREEN GLOMEX

Ο Απόστολος Χρήστου κατέλαβε την πέμπτη θέση στον τελικό των 100μ ύπτιο στο Παγκόσμιο Υγρού Στίβου και στις δηλώσεις του μετά το φινάλε τόνισε πως στα τελευταία μέτρα δεν του είχαν απομείνει δυνάμεις.

Ο Απόστολος Χρήστου κατέκτησε την πέμπτη θέση με χρόνο 52.57 στον τελικό των 100μ. ύπτιο στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα υγρού στίβου και έμεινε εκτός βάθρου.

Ο 25χρονος κολυμβητής αν και έδειχνε ικανός να ανέβει στο βάθρο, σύμφωνα με τους χρόνους των ημιτελικών, τελικά δεν τα κατάφερε. Μιλώντας στην κάμερα μετά το φινάλε εξήγησε πως στα τελευταία μέτρα δεν του είχαν απομείνει δυνάμεις.

"Ήταν πολύ ανταγωνιστική κούρσα. Στα τελευταία μέτρα δεν είχα πάρα πολλές δυνάμεις και μου στοίχισε μία πιο καλή επίδοση, αλλά οι χρόνοι ήταν πολύ γρήγοροι. Ήταν πολύ υψηλό το επίπεδο για τον βάθρο, ήθελε την υπέρβαση.

Ο απολογισμός είναι θετικός. Πρώτη μου η συμμετοχή σε τελικό στα 100μ. ύπτιο. Τα πήγα αρκετά καλά, θα μπορούσα λίγο καλύτερα, αλλά γενικά είμαι ικανοποιημένος.

Δεν θεωρώ ότι έφταιξε κάτι. Στον τελικό έχεις την ευκαιρία να πετύχεις τα πάντα, κολύμπησα λίγο πιο αργά από χθες και συνεχίζουμε. Η επίδοση στα ημιτελικά σίγουρα ήταν πολύ καλή και σήμερα ήταν ικανοποιητική και θα δούμε στο μέλλον πώς θα εξελιχθεί. Δεν υπάρχει απογοήτευση".

TAGS ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΥΓΡΟΥ ΣΤΙΒΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ