ΒΟΛΕΪ

Volleyleague: Στις 2 Νοεμβρίου αρχίζει το πρωτάθλημα με δέκα ομάδες

VOLLEY LEAGUE / ΚΥΖΙΚΟΣ - ΟΣΦΠ (ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
VOLLEY LEAGUE / ΚΥΖΙΚΟΣ - ΟΣΦΠ (ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Με δέκα ομάδες και χωρίς την ΑΕΚ θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Volleyleague των ανδρών με το πρώτο σερβίς να δίνεται στις 2 Νοεμβρίου. Το τριήμερο 26-28/10 το Λιγκ Καπ.

Με τη συμμετοχή τελικά δέκα ομάδων θα διεξαχθεί το πρωτάθλημα της Volleyleague των ανδρών. Ο Ηρακλής, ο Παμβοχαϊκός και ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης πήραν μία μικρή χρονική παράταση για να καταφέρουν να κατέβουν και όπως όλα δείχνουν θα τα καταφέρουν.

Από εκεί και πέρα το σερβίς, όπως συνηθίζεται κάθε χρόνο, μετατέθηκε για μία εβδομάδα.

Έτσι, η έναρξη του πρωταθλήματος προγραμματίστηκε για τις 2 Νοεμβρίου, ενώ το τριήμερο 26-28/10 θα διεξαχθεί το Λιγκ Καπ.

Αναλυτικά όλες οι αποφάσεις: "1. Παρέστησαν στη συνεδρίαση εκ μέρους του Τ.Α.Α.ΑΕΚ οι κ.κ. Αλέξης Αλεξίου, Νίκος Δευτεραίος οι οποίοι δήλωσαν πως η ΑΕΚ δεν θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα 2019-20. Κατόπιν τούτου το Δ.Σ. της Ε.Σ.Α.Π. εξέδωσε διαπιστωτική πράξη μη συμμετοχής της Α.Ε.Κ. σύμφωνα και με τα προβλεπόμενα στο καταστατικό της Ε.Σ.Α.Π.

2. Αποφασίστηκε το νέο πρωτάθλημα 2019-20 να διεξαχθεί με 10 ομάδες.

3. Όλα τα ΤΑΑ (εκτός των τριών που έχουν πάρει ήδη άδεια συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού και συγκεκριμένα ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π., ο Α.Ο.Π.Κηφισιάς και ο Α.Ο.Φοίνικας Σύρου) δεσμεύτηκαν να έχουν τακτοποιήσει τις υποχρεώσεις τους μέχρι την Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2019 ημέρα διεξαγωγής της συνεδρίασης με σκοπό να γνωρίζουν όλοι έγκαιρα τα συμμετέχοντα σωματεία.

4. Aποφασίστηκε σε περίπτωση που κάποιο Τ.Α.Α. δεν εξασφαλίσει άδεια από την Ε.Ε.Α. δεν θα υπάρχει αναπλήρωση.

5. Ο πρόεδρος της Ε.Σ.Α.Π. Παντελής Ταρνατόρος ενημέρωσε το Σώμα για τα όσα συζητήθηκαν στην πρόσφατη συνάντηση του με τον υφυπουργό αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη αλλά και για την συνάντηση που προγραμματίστηκε με την ηγεσία της Ε.Ρ.Τ. Α.Ε. αισιοδοξώντας πως θα συνεχιστεί η επιτυχημένη συνεργασία των προηγουμένων ετών.

6. Αποφασίστηκε η έναρξη του πρωταθλήματος για 2 Νοεμβρίου 2019.

7. Αποφασίστηκε η μετάθεση της μεταγραφικής περιόδου στις 23 Οκτωβρίου 2019.

8. Το Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς 2019-20 αποφασίστηκε να διεξαχθεί 26-28 Οκτωβρίου 2019 σε τρεις ομίλους. Ο ένας από τους τρεις ομίλους θα φιλοξενηθεί από τον Α.Σ.Ελπίς Αμπελοκήπων. Για τους άλλους δύο που θα γίνουν στη νότια Ελλάδα θα υπάρξει απόφαση εντός των ημερών.

9. Εγκρίθηκαν όσα συμβόλαια αθλητών είχαν κατατεθεί από τα Τ.Α.Α. μέχρι σήμερα (11/10/2019)".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

NEWSFEED

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ