ΒΟΛΕΪ

Τέλος ο Γκιούρδας;

Τέλος ο Γκιούρδας;
Πανταλέων-Ρουμελιώτης-Λάππας

Ο Κώστας Χαριτωνίδης μετά το φιλικό με τη Βουλγαρία μίλησε ξανά για το θέμα του Μάριου Γκιούρδα

Η Ελλάδα βρέθηκε να χάνει με 2-0 σετ, παρά το γεγονός ότι μείωσε σε 2-1, κατακτώντας το τρίτο, οι Βούλγαροι της έδωσαν τη χαριστική βολή. Δύο βασικοί παίκτες της Εθνικής, ο Κώστας Χριστοφιδέλης που ταλαιπωρείται με ίωση και ο Βασίλης Κουρνέτας που "πονάει" στη μέση, δεν αγωνίστηκαν απόψε.

Τις δηλώσεις του ομοσπονδιακού προπονητή, Κώστα Χαριτωνίδη, μονοπώλησε ο Μάριος Γκιούρδας. Ο πρώην πλέον αρχηγός (το περιβραχιόνιο πέρασε στον Νίκο Ρουμελιώτη) παραμένει στο προσκήνιο, αλλά... προηγούνται οι υπόλοιποι.

" O Γκιούρδας είναι μέλος της Εθνικής ομάδας και είναι στην 18άδα για να βοηθήσει αν παραστεί ανάγκη, αλλά το θέμα το έχουμε ξεκαθαρίσει όσον αφορά το Παγκόσμιο και η ομάδα είναι αυτή που παίζει τώρα. Μετά την Πέμπτη θα ανακοινώσω τη δωδεκάδα για το Μουντιάλ", είπε ο Κώστας Χαριτωνίδης.

Το "πράσινο" δίδυμο Ανδρεάδης-Πανταλέων φαίνεται να κερδίζει τη "μάχη" στους κεντρικούς, με τον κ. Χαριτωνίδη να εξηγεί " είχα τέσσερις κεντρικούς και χρησιμοποίησα αυτούς που θεωρούσα εγώ πιο έτοιμους".

Την Πέμπτη θα γίνει η παρουσίαση της Εθνικής ομάδας και ενδεχομένως και την ίδια ημέρα να ανακοινωθεί και η 12άδα για την Ιαπωνία.

ΕΛΛΑΔΑ (Χαριτωνίδης): Ψάρρας 1, Ανδρεάδης 12, Πανταλέων 8, Λάππας 14, Μπάεφ 1, Ν. Ρουμελιώτης 16, Στεφάνου (λίμπερο-υποδοχή 55%), Μ. Ρουμελιώτης, Κυριακίδης 6, Σμαραγδής, Κράβαρικ 1, Προύσαλης 2

ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ (Στόεφ): Σβετάνοφ 7, Ζέκοφ 3, Καζίσκι 18, Νικόλοφ 23, Γκαϊντάρσκι 9, Κονσταντίνοφ 10, Σαλπάροφ (λίμπερο-υποδοχή 56%), Γιορντάνοφ 4, Ζάρεφ, Μιλίσεφ 2, Πεφ

*Η Βουλγαρία αντιμετωπίζει πρόβλημα με τον Ευγένι Ιβάνοφ, που αισθάνεται ενοχλήσεις στον ώμο, θα υποβληθεί σε μαγνητική και κινδυνεύει να χάσει το Μουντιάλ.













ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ