ΒΟΛΕΪ

Παρουσία εκπροσώπου του Γιαννακόπουλου στο Δ.Σ. της Volleyleague

Στρατηγική συμφωνία με τον φαρμακευτικό κολοσσό Celltrion της Νότιας Κορέας, έναν από τους μεγαλύτερους παραγωγούς βιοομοειδών φαρμάκων του κόσμου, προχώρησε η φαρμακοβιομηχανία ΒΙΑΝΕΞ. Η ελληνική φαρμακοβιομηχανία θα αναλάβει την αντιπροσώπευση των προϊόντων της Celltrion στην Ελλάδα και για τον σκοπό αυτό προχώρησε στη δημιουργία ειδικού τμήματος στην εταιρεία. Για την υπογραφή της συμφωνίας ήρθε στη χώρα μας ο συνιδρυτής και CEO της Celltrion, Seo Jung-Jin. Η Celltrion ιδρύθηκε το 2002 και εξειδικεύεται στον τομέα των βιοομοειδών φαρμάκων, διαθέτοντας στο portfolio της, μεταξύ άλλων, σκευάσματα για τον καρκίνο, τη γρίπη και τη ρευματοειδή αρθρίτιδα.
(EUROKINISSI/ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ)
Στρατηγική συμφωνία με τον φαρμακευτικό κολοσσό Celltrion της Νότιας Κορέας, έναν από τους μεγαλύτερους παραγωγούς βιοομοειδών φαρμάκων του κόσμου, προχώρησε η φαρμακοβιομηχανία ΒΙΑΝΕΞ. Η ελληνική φαρμακοβιομηχανία θα αναλάβει την αντιπροσώπευση των προϊόντων της Celltrion στην Ελλάδα και για τον σκοπό αυτό προχώρησε στη δημιουργία ειδικού τμήματος στην εταιρεία. Για την υπογραφή της συμφωνίας ήρθε στη χώρα μας ο συνιδρυτής και CEO της Celltrion, Seo Jung-Jin. Η Celltrion ιδρύθηκε το 2002 και εξειδικεύεται στον τομέα των βιοομοειδών φαρμάκων, διαθέτοντας στο portfolio της, μεταξύ άλλων, σκευάσματα για τον καρκίνο, τη γρίπη και τη ρευματοειδή αρθρίτιδα. (EUROKINISSI/ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ) EUROKINISSI

Εκπρόσωπος του Δημήτρη Γιαννακόπουλου βρέθηκε στο Δ.Σ. της ΕΣΑΠ το μεσημέρι της Τρίτης και ενημέρωσε ότι ο ισχυρός άνδρας της πράσινης ΚΑΕ είναι πλέον χορηγός του τμήματος βόλεϊ.

Το μεσημέρι της Τρίτης (22/5) διεξήχθη το Δ.Σ. της Ενωσης Επαγγελματικών Σωματείων Πετοσφαίρισης. Σε αυτή είχαμε και την επισημοποίηση της παρουσίας του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στο τμήμα βόλεϊ ανδρών του Παναθηναϊκού.

Συγκεκριμένα, εκπρόσωπος του ισχυρού άνδρα της πράσινης ΚΑΕ βρέθηκε στο Δ.Σ. και ενημέρωσε τις υπόλοιπες ομάδες ότι το τμήμα βόλεϊ ανδρών του Τριφυλλιού περνά πλέον στα χέρια του.

Υπενθυμίζουμε, ότι δικαίωμα παρουσίας στα Διοικητικά Συμβούλια της ΕΣΑΠ έχουν μόνο οι νόμιμοι εκπρόσωποι των σωματίων, οπότε η παρουσία εκπροσώπου της πλευράς Γιαννακόπουλου επισημοποιεί την είσοδο του στο τμήμα βόλεϊ ανδρών του Παναθηναϊκού.

Το μόνο που αναμένουμε είναι την επισημοποίηση από την πλευρά του Δημήτρη Γιαννακόπουλου και του Παναθηναϊκού Α.Ο. για την ανάληψη του ΤΑΑ από τον ισχυρό άνδρα της πράσινης ΚΑΕ.

Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης:

*Επικύρωση της βαθμολογίας αγωνιστικής περιόδου 2017-18.

*Συμμετοχή ομάδων στα Ευρωπαϊκά κύπελλα 2018-19.

*Αναβάθμιση των ρόλων των Κομισαρίων και θέματα διαιτησίας.

*Αγωνιστικά πρόστιμα.

*Αριθμός αλλοδαπών αθλητών.

*Χορηγίες.

*Τηλεοπτικά θέματα, συνεργασία με ΕΡΤ Α.Ε.

*Αλλαγές νομικού καθεστώτος ΕΣΑΠ και ΤΑΑ σύμφωνα με το νέο αθλητικό νόμο.

*Αδειοδοτήσεις 2018.

*Νομικά και άλλα θέματα.

*Eνημέρωση, αποφάσεις για την δραστηριότητα της Volley League Associations (VLA) όπου πρόσφατα έγινε μέλος της ΕΣΑΠ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ