VOLLEY LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Παναθηναϊκός βόλεϊ γυναικών: Κοντά σε Άτκισον οι πράσινοι

Παναθηναϊκός βόλεϊ γυναικών: Κοντά σε Άτκισον οι πράσινοι
ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΟ ΑΠΟ ΒΙΝΤΕΟ

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με την 27χρονη Αμερικανίδα διαγώνια, Σέρινταν Άτκινσον. Τα δεδομένα για τις υπόλοιπες ξένες.

Ο σχεδιασμός για την επόμενη ημέρα του Παναθηναϊκού στο βόλεϊ γυναικών για την επόμενη σεζόν έχει ήδη ξεκινήσει και αναμένεται το προσεχές διάστημα να έχουμε την οριστική συμφωνία με αρκετές αθλήτριες.

Όπως όλα δείχνουν το Τριφύλλι θα διατηρήσει στη σύνθεσή του τις Παπαφωτίου, Ρόγκα και Χατζηευστρατιάδου, ενώ κουβέντα αναμένεται να γίνει και με την Μάρετ Γκρόθες.

Αντίθετα, οι υπόλοιπες ξένες δεδομένα θα αποχωρήσουν όπως και η Μάρθα Ανθούλη η οποία θα συνεχίσει την καριέρα της στην Ιταλία. Στη θέση της τελευταίας ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με την Σέρινταν Άτκινσον.

Πρόκειται για Αμερικανίδα διαγώνια (27 ετών, 1.98) η οποία έχει πλούσιο βιογραφικό και είναι μία αθλήτρια η οποία μπορεί να κάνει τη διαφορά.

Στο κέντρο δίδυμο με την Χατζηευστρατιάδου θα κάνει η Κροάτισσα Μαρτίνα Σάμανταν (30 χρονών, 1.93), ενώ για τη θέση της Ανάε γίνεται προσπάθεια να κλείσει η Κένια Καρκάσες.

Η Κουβανή ακραία μπορεί να είναι 37 ετών, ωστόσο παραμένει σε εξαιρετική κατάσταση και εάν αποκτηθεί τότε θα δώσει σημαντική βοήθεια στο επιθετικό κομμάτι και στις ψηλές μπάλες.

Τόσο με την Καρκάσες όσο και με την Άτκινσον οι πράσινοι είναι σε προχωρημένες επαφές. Εάν κάνει αυτές τις κινήσεις το Τριφύλλι τότε θα κοιτάξει η δεύτερη βασική του ακραία να έχει καλή υποδοχή.

TAGS VOLLEY LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ