ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός βόλεϊ ανδρών: Ο Ρανγκέλ ανανέωσε για ακόμα δύο σεζόν

Ο Λούκας Ρανγκέλ του Παναθηναϊκού σε στιγμιότυπο των τελικών με τον Ολυμπιακό για τη Volley League 2019-2020 | Παρασκευή 17 Ιουλίου 2020
Ο Λούκας Ρανγκέλ του Παναθηναϊκού σε στιγμιότυπο των τελικών με τον Ολυμπιακό για τη Volley League 2019-2020 | Παρασκευή 17 Ιουλίου 2020 INTIME SPORTS

Ο Λούκας Ρανγκέλ υπέγραψε νέο συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό μέχρι το καλοκαίρι του 2024.

Ο Λούκας Ρανγκέλ θα συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό, αφού ανανέωσε το συμβόλαιό του μέχρι το καλοκαίρι του 2024.

Ο Βραζιλιάνος κεντρικός αγωνίζεται με το "τριφύλλι" από το 2019, στη δεύτερη θητεία του αφού είχε προηγηθεί εκείνη του 2016-2017 και φέτος έπαιξε σημαντικό ρόλο στην κατάκτηση της Volley League και του League Cup.

"Είμαι πολύ χαρούμενος που μου δίνεται η ευκαιρία να συνεχίσω να παλεύω για το τριφύλλι και είμαι πολύ ενθουσιασμένος για τη νέα σεζόν. Ο Παναθηναϊκός χτίζει μια πολύ δυνατή ομάδα και είναι χαρά μου που είμαι μέλος της. Θα συνεχίσω να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό για την ομάδα που αγαπώ τόσο πολύ", δήλωσε στη σελίδα του Ερασιτέχνη.

Μετά και από αυτή την κίνηση ολοκληρώνεται ουσιαστικά η βασική σύνθεση του Παναθηναϊκού για την επόμενη περίοδο, ενώ απομένουν κάποια μικρά κομμάτια για να συμπληρωθεί το ρόστερ.

Ο Γίρι Κόβαρ που αποκτήθηκε τη Δευτέρα θα είναι μαζί με τον Φράγκο το δίδυμο των ακραίων με τον Βασίλη Κωστόπουλο να προσθέτει βάθος στον πάγκο. Από εκεί και πέρα το δίδυμο των κεντρικών εκτός απροόπτου θα απαρτίζουν ο Πετρέας με τον Ρανγκέλ, στην πάσα θα είναι ο Γιάκομπσεν, διαγώνιος ο Ερνάντεζ και λίμπερο ο Ζήσης.

Η ανακοίνωση

"Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Λούκας Ρανγκέλ για δύο χρόνια για την αντρική ομάδα βόλεϊ.

Ο Βραζιλιάνος κεντρικός θα παραμείνει στην οικογένεια του Παναθηναϊκού και θα συνεχίσει να αποτελεί έναν από τους θεμέλιους λίθους της ομάδας μέχρι το 2024.

Πρόκειται έναν αθλητή που έχει χαρίσει πολλές στιγμές χαράς και υπερηφάνειας στο Σύλλογο ενώ η συνεισφορά του στην κατάκτηση του Πρωταθλήματος και του Λιγκ Καπ τη σεζόν 2021-22, ήταν σπουδαία".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ VOLLEY LEAGUE ΑΝΔΡΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ