ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός βόλεϊ γυναικών: Τέλος η Χίπε ύστερα από έξι χρόνια

Η Σάσκια Χίπε
Η Σάσκια Χίπε EUROKINISSI SPORTS

Η Σάσκια Χίπε αποτελεί παρελθόν από τον Ολυμπιακό ύστερα από έξι χρόνια και είπε το δικό της ξεχωριστό "αντίο" για την ομάδα που αγάπησε και αγαπήθηκε.

Ύστερα από έξι χρόνια, η Σάσκια Χίπε αποτελεί παρελθόν από τον Ολυμπιακό. Κατέκτησε τα πάντα με τις ερυθρόλευκες όλα αυτά τα χρόνια, αλλά έφτασε το πλήρωμα του χρόνου για να κλείσει αυτό το κεφάλαιο. Ο Ερασιτέχνης ανέφερε ότι είναι μια Γερμανίδα από τον... Πειραιά, αγάπησε τον σύλλογο και αγαπήθηκε όσο λίγες. Όσο για την ίδια, είπε το δικό της ξεχωριστό "αντίο" στον Ολυμπιακό γι' αυτή την τόσο επιτυχημένη συνεργασία. Η 31χρονη διαγώνια κατέκτησε τέσσερα πρωταθλήματα και τρία Κύπελλα το διάστημα που αγωνίστηκε στη χώρα μας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν. Ό,τι ζήσαμε όμως μαζί αυτά τα 6 χρόνια, δεν θα σβήσει ποτέ. Με όλες τις τιμές που αρμόζουν στην καριέρα και το ήθος της, ο Ολυμπιακός αποχαιρετά την Γερμανίδα από... τον Πειραιά, Σάσκια Χίπε!

Μια αθλήτρια που τίμησε από την πρώτη στιγμή μέχρι την τελευταία, τόσο τον Ολυμπιακό, όσο και την Ελλάδα την οποία αγάπησε και από την οποία αγαπήθηκε.

Υπάρχουν πολλά highlights που μπορούν να μπουν στο άλμπουμ των αναμνήσεων, όμως ποτέ δεν θα ξεχάσουμε την αφοσίωσή της, την αγωνιστικότητα και το πάθος της, που την έκαναν κομμάτι της άφθαστης Ιστορίας του συλλόγου μας.

Σε ευχαριστούμε Σάσκια!"

H δήλωση της Σάσκια Χίπε στο olympiacossfp:

"Όταν ήρθα πριν από 6 χρόνια, δεν μπορούσα καν να φανταστώ πόσο υπέροχα θα περνούσα εδώ. Από την πρώτη στιγμή ερωτεύτηκα τη χώρα. Επιπλέον, είχα την τύχη να έρθω σε ένα σύλλογο όπου οι άνθρωποι του με υποδέχτηκαν με μια μεγάλη αγκαλιά. Κόκκινη οικογένεια. Αυτά που ήταν απλά λόγια έγιναν πραγματικότητα. Θέλω να πω ευχαριστώ για όλες αυτές τις υπέροχες στιγμές που ζήσαμε μαζί. Με κάνατε να νιώσω σαν το σπίτι μου μακριά από το σπίτι μου. Σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου.

Για πάντα στην καρδιά μου".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ