VOLLEY LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Ολυμπιακός βόλεϊ γυναικών: Στα ερυθρόλευκα για 12η χρονιά η Στέλλα Χριστοδουλου

Ολυμπιακός βόλεϊ γυναικών: Στα ερυθρόλευκα για 12η χρονιά η Στέλλα Χριστοδουλου
OLYMPIACOS SFP

Η αρχηγός της ομάδας βόλεϊ γυναικών του Ολυμπιακού, Στέλλα Χριστοδούλου, θα παραμείνει στα ερυθρόλευκα για 12η χρονιά.

Η σημαία του Ολυμπιακού θα παραμείνει στον ιστό της. Η Στέλλα Χριστοδούλου θα παραμείνει στα ερυθρόλευκα για 12η χρονιά αποτελώντας τη βασική πασαδόρο της ομάδας.

Αυτή είναι η πρώτη από μια σειρά ανακοινώσεων που θα ακολουθήσουν από τους ερυθρόλευκους οι οποίοι έχουν σχεδόν ολοκληρώσει το ρόστερ τους. Μαζί με την Στέλλα Χριστοδούλου στην πάσα θα είναι η ταλαντούχα Νεφέλη Χατζηγρηγορίου από τη Θέτιδα Βούλας.

Στα άκρα παρέμεινε η Βίλμα Σάλας και μαζί με τις Γουίντερς και Γενιτσαρίδη θα συνθέσουν την τριάδα. Από εκεί και πέρα διαγώνια θα είναι Καθ Μπελ, με την Τσιτσιγιάννη να έρχεται από το Παναθηναϊκό για να προσθέσει λύση τόσο ως δεύτερη διαγώνια όσο και ως τέταρτη ακραία.

Στο κέντρο την τριάδα θα απαρτίζουν η Βελγίδα, Όλμπρεχτ μαζί με την Γιώτα και την Εμμανουηλίδου. Τέλος, ως βασικό λίμπερο προορίζεται η Σοφία Κοσμά, ενώ αποκτήθηκε και η Μαρία Αντωνακάκη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των ερυθρολεύκων: "Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με την Στέλλα Χριστοδούλου. Η αρχηγός της ομάδας βόλεϊ Γυναικών υπέγραψε το νέο της συμβόλαιο και παραμένει για 12η διαδοχική σεζόν στον σύλλογο.

Η δήλωση της Στέλλας Χριστοδούλου στο olympiacossfp.gr: "Νιώθω πολύ χαρούμενη και ταυτόχρονα, με τιμά που για 12η σερί χρονιά θα συνεχίσω στην ομάδα που έχω γευτεί αμέτρητες επιτυχίες! Στόχος μου, τόσο προσωπικός όσο και της ομάδας, είναι να αφήσουμε πίσω τη σεζόν που τελείωσε και να επαναφέρουμε τον Ολυμπιακό εκεί όπου του αξίζει να βρίσκεται και που ήταν για πάρα πολλά χρόνια".

Το ρόστερ του Ολυμπιακού στο βόλεϊ γυναικών για τη σεζόν 2022-23

  • Πασαδόροι: Στέλλα Χριστοδούλου, Νεφέλη Χατζηγρηγορίου
  • Διαγώνιες: Καθ Μπελ (ΗΠΑ), Μαρία Τσιτσιγιάννη
  • Ακραίες: Βίλμα Σάλας (Κούβα), Tζάιλ Γουίντερς(ΗΠΑ), Μαρία Γενιτσαρίδη
  • Κεντρικές: Κατερίνα Γιώτα, Μελίνα Εμμανουηλίδου, Φρέιερ Όλμπρεχτ (Βέλγιο)
  • Λίμπερο: Σοφία Κοσμά, Μαρία Αντωνακάκη


TAGS VOLLEY LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ