ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός βόλεϊ γυναικών: Η πρώτη μάχη με την Ντούκλα για το CEV Cup

VOLLEY LEAGUE  2022-2023 /  -  (  / EROKINISSI)
VOLLEY LEAGUE 2022-2023 / - ( / EROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται το απόγευμα της Τετάρτης (01/02, 19.00) την Ντούκλα Λίμπερετς στο πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων για τη φάση των πλέι οφ του CEV Cup γυναικών.

Στις Ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις επιστρέφει ο Ολυμπιακός, ο οποίος την Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου (19.00, COSMOTE SPORT HD 6) στο κλειστό γυμναστήριο «Μελίνα Μερκούρη» υποδέχεται την τσέχικη Ντούκλα Λίμπερετς, στο πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων για τη φάση των πλέι οφ του CEV Cup γυναικών.

Ο Ολυμπιακός έχει προκριθεί στις 8 καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης, ωστόσο με την ολοκλήρωση και αυτής της φάσης (πλέι οφ), θα μπουν στη διοργάνωση και οι τέσσερις καλύτεροι τρίτοι από τους ομίλους του Champions League.

Στο πρώτο ματς της φάσης των οκτώ καλύτερων ομάδων της διοργάνωσης, οι «ερυθρόλευκες» θέλουν να εκμεταλλευτούν τον παράγοντα έδρα και να πανηγυρίσουν «καθαρή» νίκη, ώστε να κάνουν το πρώτο βήμα πρόκρισης στον επόμενο γύρο, με… φόντο τη ρεβάνς με την Ντούκλα, την άλλη Τετάρτη (08/02) στην Τσεχία.

Η Λίμπερετς μετά από 22 αγωνιστικές στο τσέχικο πρωτάθλημα βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με 49 βαθμούς και ρεκόρ 15-7. Για την 22η αγωνιστική επιβλήθηκε το περασμένο Σάββατο (28/01) εκτός έδρας με 3-1 σετ της PVK Πράγας με 3-1 σετ.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ