ΒΟΛΕΪ

Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός 3-0

Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός 3-0
Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, βόλεϊ γυναικών

Οι γυναίκες του Ολυμπιακού επικράτησαν των νεάνιδων του Παναθηναϊκού με 3-0 σετ για την 1η ημέρα της Α1

Το παιχνίδι δεν επιδέχεται κριτικής, καθώς από τις "πράσινες" μόνο οι Καρπουζά και Χριστοδούλου ανήκουν στην πρώτη ομάδα, ενώ όλες οι υπόλοιπες που αγωνίστηκαν δεν έχουν καν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους.
Χαρακτηριστικό είναι πως οι "ερυθρόλευκες" χρειάστηκαν λιγότερη από μία ώρα για να πάρουν τη νίκη και μάλιστα με τεράστιες διαφορές στο πρώτο (25-4) και στο τρίτο (25-7) σετ. Στο δεύτερο σετ οι φιλοξενούμενες πάλεψαν περισσότερο, αποσπώντας ένα άκρως τιμητικό 25-14.

Ολυμπιακός (Νικολάκης): Μουλστεΐνοβα 5, Μαρκοπούλου 7, Χαντάβα 11, Νικολαΐδου 10, Κόλεβα 3, Τένεβα 9, Βλάχου (λ-62%), Νικούλη 7, Χούντα, Παπαδάκη

Παναθηναϊκός (Φλώρος): Τζαλαλή 1, Γεωργίου, Χριστοδούλου 3, Καρπουζά 4, Σπύρου, Κοτζιά, Εξωμανίδου (λ-15%), Μικρουδάκη, Βελούδη, Ντουμουχτσίδη

ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Γιάννης Νικολάκης: " Το παιχνίδι δεν αντέχει σε κριτική και δεν θα ήθελα να το σχολιάσω. Όμως θέλω να επισημάνω ότι το άθλημά μας θα πρέπει να παραμείνει μακριά από ενέργειες που τραυματίζουν το κύρος του. Πρέπει όλοι μας να προσπαθήσουμε να το προστατέψουμε και να το ανεβάσουμε ψηλά στη συνείδηση των φιλάθλων. Καλή επιτυχία και καλή συνέχεια στον Παναθηναϊκό και σε όλους καλή αγωνιστική χρονιά".

Βάσω Νικούλη: " Είναι σημαντικό που βρίσκονται πλέον κοντά μας και οι ξένες αθλήτριες και μπορούμε να δουλεύουμε πιο δυνατά στις προπονήσεις. Πιστεύω ότι φέτος η ομάδα θα παρουσιαστεί ακόμη καλύτερη".

Ευαγγελία Χαντάβα: " Κοιτάμε με σοβαρότητα κάθε παιχνίδι ανεξαρτήτως αντιπάλου. Θα δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας, γιατί ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα. Το κλίμα στην ομάδα είναι πάρα πολύ καλό. Προσαρμόστηκα εύκολα, με την βοήθεια των ανθρώπων του Ολυμπιακού".












ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ