ΒΟΛΕΪ

Oλυμπιακός-ΑΟ Κηφισιάς: 3-0

Oλυμπιακός-ΑΟ Κηφισιάς: 3-0
Ολυμπιακός πανηγυρικό INTIME SPORTS

Την πρώτη του νίκη στην Α1 Ανδρών σημείωσε ο Ολυμπιακός που επικράτησε 3-0 του ΑΟ Κηφισιάς

Οι νταμπλούχοι λοιπόν περίμεναν μέχρι την 3η αγωνιστική της Α1 Ανδρών για να πανηγυρίσουν την πρώτη νίκη τους στην Α1 Ανδρών. Τι καλά που αυτή ήρθε με... περίπατο εις βάρος της πιο αδύναμης ομάδας του πρωταθλήματος τουλάχιστον βάσει της εικόνας που παρουσιάζουν οι 12 "μονομάχοι" του πρωταθλήματος αυτό την περίοδο.
Και πάλι όμως ο Κρίστιανσον κρατάει μικρό καλάθι, μιας και στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα, επισήμανε " σίγουρα όσο περνάνε οι μέρες κάνουμε καλύτερα πράγματα στο γήπεδο, αλλά δεν μπορώ να είμαι σίγουρος ότι θα είμαστε απόλυτα έτοιμοι για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό".



Οι "αιώνιοι" αναμετρώνται στις 2 Νοεμβρίου στο Μετς με τον Κρίστιανσον να καλείται να απαντήσει και για το αν η απουσία του Γκιγιόμ Σαμικά (Παναθηναϊκός) είναι πλεονέκτημα για την ομάδα του. Πάντα διπλωμάτης ο Σουηδός σχολίασε " ούτε εμείς θα έχουμε τον Φελίπε στη διάθεση μας. Κάθε καλός παίκτης που λείπει είναι μειονέκτημα για κάθε ομάδα, αλλά είμαστε αναγκασμένοι να παίξουμε κάθε φορά με τους παίκτες που διαθέτουμε".

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Σίμον Τίσερ ήταν αρκετά καλός και διευκόλυνε τη δουλειά των πρωταγωνιστών των περσινών τίτλων, Ίβαν Μίλκοβις (σ.σ. πρώτος σκόρερ με 14 πόντους) και Δημήτρη Τζούριτς. Επιπλέον, ο Φινλανδός Μίλο Κούναρι πραγματοποίησε θετική εμφάνιση. Στην αντίπερα όχθη, οι παίκτες του Σωτήρη Δρίκου προσπάθησαν, αλλά έπεσαν θύμα του λειτουργικού μπλοκ των γηπεδούχων.

Τα σετ: 25-13, 25-13, 25-16
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Α.Κρίστιανσον): Κούναρι 6, Τίσερ 3, Ανδρεάδης 5, Τζούριτς 12 (6/7 επ., 1 άσος, 5 μπλοκ), Μίλκοβιτς 14 (14/17 επ.), Καλντέιρα 7, Στεφάνου-λ 88% υπ., Σουλτανόπουλος.
ΑΟ ΚΗΦΙΣΙΑΣ (Σ.Δρίκος): Πέριτς 1, Μιτσέλι 10, Οουενς 9, Αλεξόπουλος 2, Καλαϊτζίδης 2, Παπαγγελόπουλος 6, Ταμπουρατζής -λ 83% υπ. Νικολάκης, Δελληπρίμης 2 , Χατζηπροδρόμου, Ψωμιάδης.

Η 3η αγωνιστική συνεχίζεται το Σάββατο (24/10) με το ντέρμπι ΑΕΚ-Παναθηναϊκός (20.30). Νωρίτερα αναμετρώνται ΠΑΟΚ-ΕΑ Πατρών (19.00), Φοίνικας Σύρου-Ηρακλής (19.00), Απόλλων Καλαμαριάς-Λαμία (19.00). Η αγωνιστική ολοκληρώνεται τη Δευτέρα (26/10) με τον αγώνα Πανελλήνιος-Άρης (19.00).








ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ