TIPS ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Προγνωστικά Euro: Η πρεμιέρα της Αγγλίας είναι γεμάτη απαιτήσεις

Ο προπονητής της Αγγλίας, Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ
Ο προπονητής της Αγγλίας, Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ © 2023 DAVE THOMPSON / AP IMAGES

Ο Λάμπρος Μπαλάφας κάνει παιχνίδι με μία απόδοση του 3.40 από το πρόγραμμα της Κυριακής.

Όταν μιλάμε για Αγγλία, σε κάθε μεγάλη διοργάνωση, τοποθετείται ανάμεσα στα φαβορί, το ίδιο συμβαίνει και τώρα, παρά το γεγονός πως έχει κατακτήσει μόνο ένα παγκόσμιο κύπελλο το μακρινό 1966 και ποτέ Euro. Έφθασε μια ανάσα από το να το πάρει πριν 3 χρόνια, παίζοντας εντός έδρας, αλλά η Ιταλία της το στέρησε. Ο Σάουθγκεϊτ (3ος μακροβιότερος προπονητής στην ιστορία της) δηλώνει ξεκάθαρα πως μοναδικός στόχος είναι το τρόπαιο, έχει να διαχειριστεί ένα λαμπερό ρόστερ, με πολλές προσωπικότητες.

Ο κόσμος θα είναι στη Γερμανία για να στηρίξει, αλλά υπάρχουν μεγάλες προσδοκίες, ακόμη και η φιλική ήττα από την Ισλανδία έφερε γκρίνια, άπαντες περιμένουν το τρόπαιο, τίποτα λιγότερο.

Τα «τρία λιοντάρια» έχουν μπροστά τους μια επικίνδυνη πρεμιέρα, η Σερβία είναι επίσης μια γεμάτη ομάδα, μόλις 3 παίκτες παίζουν εντός συνόρων, όλοι οι υπόλοιποι πρωταγωνιστούν στα μεγάλα πρωταθλήματα. Ο Στοΐκοβιτς θα προσπαθήσει να κρατήσει το καλό κλίμα που υπάρχει στην ομάδα των Βαλκανίων τη δεδομένη στιγμή, είναι ένας παράγοντας που στο παρελθόν έχει ταλαιπωρήσει πολύ το συγκεκριμένο σύνολο.

Προγνωστικά στοιχήματος

Αντιλαμβάνομαι πως όλος ο κόσμος περιμένει την Αγγλία να μπει δυνατά και να στείλει ηχηρό μήνυμα προς όλους. Δεν θα είναι τόσο απλό, η Σερβία έχει παίκτες με πολλές παραστάσεις από το κορυφαίο επίπεδο. Θεωρητικά θα παρακολουθήσουμε ένα ματς που θα έχει φάσεις, ίσως δούμε γκολ και από τις δύο ομάδες, με τους Άγγλους να έχουν τον πρώτο λόγο για τη νίκη.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Σερβία - Αγγλία: 2 & Goal/Goal (απόδοση 3.40), 22:00
TAGS TIPS ΜΠΑΛΑΦΑΣ TIPSTERS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ EURO
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ