ΒΟΛΕΪ

Ο Μπάεφ "σερβίρει" τους τελικούς

Ο Μπάεφ "σερβίρει" τους τελικούς
Μπάεφ

Το "κυανόλευκο" παρελθόν και το "πράσινο" παρόν αναλύει στο SPORT 24 ο Θόδωρος Μπάεφ

Οι τελικοί της Α1 των ανδρών έφτασαν και ο πρώτος εξ αυτών φιλοξενείται στο κλειστό της Γλυφάδας (30/04, 20:00, ΕΤ3). Κι επειδή σε εμάς τους Έλληνες αρέσει η ίντριγκα, ποιός θα ήταν καλύτερος από έναν άνθρωπο, που έχει πάρει δύο τίτλους απέναντι στον αυριανό του αντίπαλο.
Ο διεθνής ακραίος, αρχηγός του Παναθηναϊκού από πέρυσι, πραγματοποίησε το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη-Αθήνα. Το 2006 οι δύο ομάδες συναντήθηκαν ξανά στους τελικούς και ο Μπάεφ πανηγύρισε κι εκείνον τον τίτλο, όσο και το ζευγάρι που πήρε με τον Ηρακλή.

" Κατέκτησα πολλούς τίτλους με τον Ηρακλή και τους χάρηκα πολύ. Όμως ο αντίπαλος μας αντιπροσωπεύει μία ευχάριστη ανάμνηση για μένα. Ο Παναθηναϊκός είναι η ομάδα μου και θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου για να νικήσουμε οι συμπαίκτες μου και εγώ", επισήμανε στο SPORT 24 o διεθνής ακραίος.

Παναθηναϊκός και Ηρακλής ακολούθησαν παράλληλες πορείες στα ημιτελικά, οι "πράσινοι" δυσκολεύτηκαν ως ένα σημείο από τον ΠΑΟΚ, οι δε "κυανόλευκοι" απέκλεισαν τον Ολυμπιακό, "κλέβοντας" το πλεονέκτημα έδρας.
Οι "πράσινοι" είδαν την πλάτη του ΠΑΟΚ στο πρώτο ματς στη Γλυφάδα, μία ήττα που σύμφωνα με τον Μπάεφ "τώρα που έχουν περάσει αρκετές ημέρες, είχε θετική επίδραση σε εμάς. Μας "ξύπνησε" αν μπορώ να το πω έτσι. Πάντως δεν νομίζω ότι παίξαμε άσχημα στη σειρά με τον ΠΑΟΚ, το αντίθετο μάλιστα. Αποδείξαμε ότι σε μία σειρά αγώνων, δύσκολα χάνουμε και αυτό θα γίνει και με τον Ηρακλή".

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης αντιπροσωπεύει το "μαύρο" άλογο της κούρσας, με εξασφαλισμένη την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ, θα παίξει με άγνοια κινδύνου: " Η αλήθεια είναι ότι έλεγαν στο ξεκίνημα της περιόδου, ότι θα έφταναν στους τελικούς ο Παναθηναϊκός με τον Ολυμπιακό. Εμείς φτάσαμε, ο Ολυμπιακός δεν τα κατάφερε. Τα κατάφερε ο Ηρακλής και αυτόν καλούμαστε να κερδίσουμε".

Ο Μπάεφ μας ενημερώνει ότι " έχουμε μελετήσει τον Ηρακλή, δεν είμαστε ίδια ομάδα με τον Ολυμπιακό και μπορούμε να δώσουμε καλύτερες απαντήσεις. Εύκολα ή δύσκολα πιστεύω ότι θα κερδίσουμε. Πρέπει να διατηρήσουμε το πρωτάθλημα, ώστε αυτή η σεζόν με εξαίρεση την Ευρώπη, να είναι επιτυχημένη για την ομάδα μας".

Που θα κριθεί ο τίτλος; " δεν μπορώ να προβλέψω. Πιστεύω πάντα στην ιστορία με τον καλύτερο κι αν γίνει αυτό, ξέρουμε ποιός είναι".











ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ