ΒΟΛΕΪ

Ο Άντερς Κρίστιανσον στο Sport24.gr

Ο Άντερς Κρίστιανσον στο Sport24.gr
Κρίστιανσον

O Άντερς Κρίστιανσον εξηγεί στο Sport24.gr τους λόγους της παραίτησής του από την τεχνική ηγεσία του ΟΣΦΠ

Ο Σουηδός προπονητής τόνισε πως οι λόγοι της παραίτησης του είναι καθαρά προσωπικοί και δεν αφορούν καθόλου ζητήματα της ομάδας. Επίσης επεσήμανε πως οι σχέσεις του με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού είναι άριστες.
Η πρώτη ερώτηση προς τον Σουηδό είχε να κάνει με τους λόγους που τον οδήγησαν στη συγκεκριμένη απόφαση: " Η απόφασή μου να παραιτηθώ ήταν καθαρά προσωπικό ζήτημα. Δεν είχε να κάνει καθόλου με προβλήματα εντός της ομάδας. Έχω άριστες σχέσεις με όλους τους ανθρώπους του Ολυμπιακού, αλλά και τους παίκτες. Δυστυχώς δεν μπορούσα να κάνω αλλιώς. Είναι καθαρά προσωπικό το ζήτημα και γι' αυτό έπρεπε να παραιτηθώ".

Στη συνέχεια, σε ερώτηση για το μέλλον του στην Ελλάδα και αν υπάρχει περίπτωση να παραμείνει στη χώρα μας για λογαριασμό κάποιας άλλης ομάδας, δήλωσε κατηγορηματικά: " Όχι, δεν υπάρχει περίπτωση να μείνω. Θα γυρίσω στη χώρα μου, στη Σουηδία".

Αναλαμβάνει ο Καλμαζίδης

Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία επιβεβαίωσε την παραίτηση του Κρίστιανσον. Όπως αναφέρει μάλιστα η ανακοίνωση, η απόφαση του Σουηδού έγινε αποδεκτή, ενώ αντικαταστάτης του θα είναι ο μέχρι πρότινος βοηθός του, Γιάννης Καλμαζίδης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

" Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει ότι ο προπονητής της ομάδας βόλεϊ ανδρών, Αντερς Κρίστιανσον υπέβαλε την παραίτησή του, για σοβαρούς προσωπικούς λόγους, η οποία έγινε αποδεκτή. Την τεχνική ηγεσία της ομάδας ανέλαβε ο Γιάννης Καλμαζίδης".










ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ