ΒΟΛΕΪ

Νγκαμπέτ: "Μένω στη Ζενίτ για να πάρω το Champions League"

France's Earvin Ngapeth celebrates during a men's preliminary volleyball match against Brazil at the 2016 Summer Olympics in Rio de Janeiro, Brazil, Monday, Aug. 15, 2016. (AP Photo/Matt Rourke)
France's Earvin Ngapeth celebrates during a men's preliminary volleyball match against Brazil at the 2016 Summer Olympics in Rio de Janeiro, Brazil, Monday, Aug. 15, 2016. (AP Photo/Matt Rourke) AP

Ο Έρβιν Νγκαμπέτ μίλησε για την περιπέτειά του με τον κορονοϊό, αλλά και για το μέλλον του το οποίο θα είναι στη Ρωσία και στη Ζενίτ Καζάν θέτοντας ως στόχο την κατάκτηση του Champions League,

Δίχως αμφιβολία ο Έρβιν Νγκαμπέτ είναι από τους μεγάλους σούπερ σταρ του παγκοσμίου βόλεϊ. Πριν από περίπου ένα μήνα με ανάρτησή του στο instagram ενημέρωσε ότι έχει και εκείνος κορονοϊό, ενώ αποκάλυψε ότι πέρασε τρεις δύσκολες ημέρες.

Τώρα, ο Γάλλος ακραίος παραχώρησε συνέντευξη στη γαλλική Ομοσπονδία.

"Οι πρώτες δύο ημέρες ήταν εξαιρετικά περίπλοκες. Μετά πέρασα δύο εβδομάδες στο νοσοκομείο που μου φαινόταν πολύς καιρός, δεν ήταν εύκολο να ζήσω. Αλλά τότε δεν είχα επιπτώσεις ή κόπωση, ανέκαμψα γρήγορα" τόνισε αρχικά και συνέχισε: "Είμαι με την οικογένειά μου, δεν βγαίνω από το σπίτι, απλά απολαμβάνω τα παιδιά".

Από εκεί και πέρα ο Νγκαμπέτ μίλησε και για το μέλλον του. "Ήρθα στη Ζενίτ για να πάρω το Champions League και δε θέλω να φύγω χωρίς να το πετύχω. Είχα αρκετές προτάσεις για να γυρίσω στην Ιταλία. Φέτος ήταν μία δύσκολη περίοδος με τον Μιχαΐλοφ να παίζει ως ακραίος. Του χρόνου όλα θα είναι καλύτερα αφού θα παίξει διαγώνιος. Πήραμε και τον Μπέρνοζ από την Μόντενα. Οπότε όλα πιστεύω ότι θα είναι καλύτερα" είπε μεταξύ άλλων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ