ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Νέσιτς: "Η πίεση ήταν στην πλευρά του Ολυμπιακού, θα είναι πολύ δύσκολος ο τέταρτος τελικός"

Νέσιτς: "Η πίεση ήταν στην πλευρά του Ολυμπιακού, θα είναι πολύ δύσκολος ο τέταρτος τελικός"
Ο Ντράγκαν Νέσιτς στον πάγκο του Παναθηναϊκού INTIME SPORTS

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Ντράγκαν Νέσιτς, στις δηλώσεις του μετά το μεγάλο διπλό του Τριφυλλιού με 3-0 σετ κόντρα στον Ολυμπιακό για τον τρίτο τελικό της Volley League γυναικών, στάθηκε στο γεγονός ότι οι "πράσινες" παίκτριες ήταν απελευθερωμένες και στην πίεση που υπάρχει πλέον σε αμφότερες τις ομάδες.

Ο Παναθηναϊκός πραγματοποίησε την καλύτερή του εμφάνιση με τον Ντράγκαν Νέσιτς στον πάγκο. Οι "πράσινες" πέρασαν με άνεση με 3-0 σετ από την έδρα του Ολυμπιακού και μείωσαν τη σειρά των τελικών της Volley League γυναικών σε 2-1.

Ο τεχνικός του Τριφυλλιού μετά το φινάλε του ντέρμπι "αιωνίων" αναφέρθηκε στο γεγονός ότι οι παίκτριές του αγωνίστηκαν στο "Μελίνα Μερκούρη" χωρίς πίεση, καθώς αυτή ήταν στην πλευρά των "ερυθρόλευκων".

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ντράγκαν Νέσιτς:

"Το πρώτο παιχνίδι που χάσαμε 3-2 σετ, ήταν η πρώτη μου εμπειρία απέναντι στον Ολυμπιακό. Σήμερα παίξαμε ελεύθερα. Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα, αλλά το ίδιο είμαστε και εμείς. Μου αρέσει πολύ το επίπεδο των τελικών. Το πιστεύαμε γιατί δεν υπήρχε η πίεση, κάτι που είχε η αντίπαλη ομάδα. Προσπάθησα να κρατήσω ψύχραιμες και συγκεντρωμένες τις αθλήτριές μου και τους αξίζουν συγχαρητήρια. Τώρα η πίεση είναι και στις δύο ομάδες. Θα είναι πολύ δύσκολος ο τέταρτος τελικός"

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ VOLLEY LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ