Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Μυλωνά: "Οι κούπες είναι αμέτρητες"

Μυλωνά: "Οι κούπες είναι αμέτρητες"
INTIME SPORTS

Η Ξανθή Μυλωνά απαίτησε σεβασμό για τον Παναθηναϊκό, η Μπριζίτκα Μόλναρ χαρακτήρισε "γλυκό" τον τίτλο, ενώ η Αθηνά Παπαφωτίου μίλησε για δικαίωση της καλύτερης ομάδας. (video)

Απόλυτα ευτυχισμένες ήταν οι παίκτριες του Παναθηναϊκού μετά το "διπλό" στου Ρέντη, που τις έστεψε πρωταθλήτριες.

Η λίμπερο της ομάδας, Ξανθή Μυλωνά, τόνισε πως " οι κούπες είναι αμέτρητες", ενώ αφιέρωσε το πρωτάθλημα σε πολύ κόσμο.

Αναλυτικά όσα είπε: " Οι κούπες είναι αμέτρητες και αυτό είναι μια απάντηση στο άντε γεια που έγραψαν στα αποδυτήρια μας στο ματς μετά το ντέρμπι. Πρέπει να μάθουν να σέβονται ότι έχει κάνει αυτή η ομάδα. Αφιερώνω το πρωτάθλημα στη γιαγιά μου που έχασα φέτος, στην οικογένεια μου, στον άντρα μου, στη Ρούξι και τον γιο της και θέλω να πω ότι και στου Ρέντη είναι ωραία. Επίσης αφιερώνω το πρωτάθλημα στον κ. Πιστιόλη και στον κ. Γιαννακόπουλο, στην Έλενα Χριστοδούλου που χθες είχε γενέθλια και στη Στέλλα Χριστοδούλου που όλο το χρόνο προπονείται μαζί μας παρά την άδικη απόφαση που βγήκε για αυτή".

Η Ξανθή Μυλωνά στην κάμερα του Sport24.gr:

Η Μπριζίτκα Μόλναρ μίλησε για μια δύσκολη χρονιά, που θα μπορούσε να είχε αποφέρει και το Κύπελλο υπό διαφορετικές προϋποθέσεις:

" Είμαι πολύ ευτυχισμένη, είναι πολύ γλυκός αυτός ο τίτλος. Ήταν μια δύσκολη χρονιά αυτή για μας και αν δεν είχαμε τόσους τραυματισμούς θα ήμασταν σίγουρα φιναλίστ και στο Κύπελλο".

Τέλος, η Αθηνά Παπαφωτίου, που πήρε τον πρώτο τίτλο της καριέρας της, τόνισε πως ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος και δίκαια έφτασε στην κορυφή: " Είμαι χαρούμενη, είναι το πρώτο πρωτάθλημα που παίρνω. Πιστεύαμε από την αρχή ότι ήμασταν οι καλύτερες. Ήταν λογικό να παρουσιάσουμε κάποια σκαμπανεβάσματα. Αλλά στο τέλος δικαιωθήκαμε".

TAGS Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ