ΒΟΛΕΪ

"Λύγισε" ο Κουρνέτας

"Λύγισε" ο Κουρνέτας
INTIME SPORTS

Ο MVP του τελικού στη Σύρο, Βασίλης Κουρνέτας δεν κατάφερε να συγκρατήσει τη συγκίνηση του. "Μετράει η καρδιά, όχι η τακτική", είπε ο Γιάννης Παντακίδης.

Ο Βασίλης Κουρνέτας αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης του τελικού του Final-4 του Κυπέλλου ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και στον Ολυμπιακό.

Στην πρώτη του χρονιά στον "δικέφαλο του βορρά" ο πολύπειρος πασαδόρος δήλωσε εμφανώς συγκινημένος:

"Είναι απίστευτο αυτό που ζούμε. Είμαι πολύ φορτισμένος συναισθηματικά. Το περασμένο καλοκαίρι βρέθηκα ένα βήμα απο το να σταματήσω το βόλεϊ, μέχρι που ήρθε η πρόταση του ΠΑΟΚ. Έχουμε δεθεί πολύ όλοι σε αυτή την ομάδα. Ίσως είναι σημαδιακό το γεγονός πως βρισκόμαστε εδώ στη Σύρο, σε μια ομάδα που έπαιξα δύο χρόνια και απέναντι στον Ολυμπιακό που έχει σημαδέψει την καριέρα μου", είπε αρχικά.

" Προσπαθήσαμε να επιβάλλουμε το ρυθμό μας. Δείξαμε χαρακτήρα για να κάμψουμε την αντίσταση αυτής της ομάδας, οι παίκτες της οποίας έχουν κερδίσει τόσους τίτλους. Έχει διπλή αξία αυτός ο τίτλος για εμάς, αφού ήρθε με αντίπαλο τον Ολυμπιακό, μια ομάδα που κατεβαίνει στους τελικούς για να πάρει τη νίκη".

Ο κεντρικός του ΠΑΟΚ, Γιάννης Παντακίδης τόνισε " από την ώρα που πατήσαμε στο νησί, πιστεύαμε πως αν παίξουμε καλά, το κύπελλο θα είναι δικό μας. Σε αυτούς τους αγώνες μετράει η καρδιά και όχι η τακτική. Δώσαμε χαρά στον υπέροχο λαό του ΠΑΟΚ. Αξίζουμε να διεκδικήσουμε κάτι καλύτερο στο πρωτάθλημα. Ένα ένα τα βήματα. Το Σάββατο να νικήσουμε και όλα θα γίνουν".

Συγκινημένος και ο πρόεδρος του ΤΑΑ ΠΑΟΚ, Γιώργος Ανδρέου: " Το αφιερώνουμε σε όλη την οικογένεια του ΠΑΟΚ, στους φιλάθλους μου που δεν ήταν εδώ. Το αφιερώνουμε σε όλο το κοινό του βόλεϊ που ήθελε μια αλλαγή. Πιστεύω πως θα βοηθήσουμε και σε αυτό από εδώ και πέρα. Ο ΠΑΟΚ θα είναι μέσα στους στόχους και στο πρωτάθλημα. Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο (του ερασιτέχνη) Θανάση Κατσαρή γιατί μαζί παλέψαμε όλα αυτά τα χρόνια για το βόλεϊ".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ