LOCKDOWN

Λουκέτο για ένα μήνα στη Volley League ανδρών

Ο Ζίγκα Στερν σε προσπάθεια του στον αγώνα του Φοίνικα Σύρου με τον Μίλωνα.
Ο Ζίγκα Στερν σε προσπάθεια του στον αγώνα του Φοίνικα Σύρου με τον Μίλωνα. EUROKINISSI SPORTS

Το πρωτάθλημα της Volley League των ανδρών αναστέλλεται για περίπου ένα μήνα μετά το νέο lockdown. Στις 12 Δεκεμβρίου αναμένεται η επανέναρξη.

Το νέο lockdown που επιβλήθηκε στη χώρα φέρνει τελικά λουκέτο και στη Volley League των ανδρών.

Το πρωτάθλημα αναστέλλεται και αναμένεται να ξεκινήσει στις 12 Δεκεμβρίου. Μάλιστα, οι ομάδες θα εχουν και ενα δεκαήμερο για να κάνουν μια μίνι προετοιμασία πριν έχουμε ξανά σερβις στους αγωνες.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση: "Μετά τις ανακοινώσεις του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκου Χαρδαλιά σχετικά με την καραντίνα που θα μπει η χώρα από το πρωί του Σαββάτου 7 Νοεμβρίου 2020 και για τρεις εβδομάδες, οι εκπρόσωποι των ΤΑΑ σε έκτακτη συνεδρίαση του Δ.Σ. που έγινε σε τηλεδιάσκεψη αποφάσισαν τα ακόλουθα:

Συζητήθηκαν προβλήματα λειτουργίας των ΤΑΑ καθώς και θέματα συντήρησης των ομάδων, ενώ μέχρι και την τελευταία στιγμή η ΕΣΑΠ έκανε προσπάθεια για να συμπεριληφθεί η Volley League στα πρωταθλήματα που συνεχίζονται όπως η Super League 1 στο ποδόσφαιρο και η Basket League στο μπάσκετ.

Θα γίνουν προσπάθειες προς πάσα κατεύθυνση ώστε να υπάρξει προγραμματισμός για την επανέναρξη του πρωταθλήματος και τις προπονήσεις των ομάδων.

Σε όλες τις ομάδες με το που θα επανεκκινίσει το πρωτάθλημα θα τους δοθούν 10 ημέρες προκειμένου να προετοιμαστούν οι αθλητές.

Το πώς θα συνεχιστεί το πρωτάθλημα θα εξαρτηθεί αποκλειστικά από το πότε θα δώσει η κυβέρνηση την έγκριση για επιστροφή στα γήπεδα.

Η ΕΣΑΠ θα ανακοινώσει τις αποφάσεις της την επόμενη εβδομάδα αφού προηγηθούν και νέες συζητήσεις μεταξύ των μελών του Συνεταιρισμού".

TAGS LOCKDOWN
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ