ΒΟΛΕΪ

Κύπελλο βόλεϊ ανδρών: Η αστυνομία σταμάτησε 200 οπαδούς που κατέβαιναν στην Καλαμάτα για τον τελικό

Κύπελλο βόλεϊ ανδρών: Η αστυνομία σταμάτησε 200 οπαδούς που κατέβαιναν στην Καλαμάτα για τον τελικό

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας οι Αρχές σταμάτησαν 200 οπαδούς οι οποίοι κατέβαιναν με οχήματα για να παρακολουθήσουν τον τελικό του Κυπέλλου στο βόλεϊ στην Καλαμάτα.

Η Αστυνομία εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει ότι έπειτα από έλεγχο που έγινε η αστυνομία σταμάτησε 200 οπαδούς οι οποίοι μετέβαιναν στην Καλαμάτα για τον τελικό του Κυπέλλου στο βόλεϊ ανδρών.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το δελτίο Τύπου βρέθηκαν μεταξύ άλλων φωτοβολίδες, κροτίδες και ναρκωτικές ουσίες.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση: "Σήμερα, Σάββατο 1 Απριλίου 2023, και ενώ έχει εκδοθεί η σχετική απόφαση απαγόρευσης μετακίνησης οργανωμένων φιλάθλων από τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού, ομάδα περίπου 200 ατόμων επιβαίνοντες σε οχήματα και βαν κατευθύνθηκαν μαζικά προς την Καλαμάτα όπου και έχει προγραμματισθεί να διεξαχθεί ο τελικός κυπέλου βόλεϊ.

Τα άτομα, μόλις αντιλήφθηκαν αστυνομική παρουσία στα Διόδια Αρφαρών και λίγο πριν διενεργηθεί ο έλεγχος, απέρριψαν στο πρανές του αυτοκινητοδρόμου 89 φωτοβολίδες – κροτίδες, πυρσό, 3 αυτοσχέδια πιστόλια εκτόξευσης φωτοβολίδων (τύπου στυλό), 3.6 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, 0.4 γραμμάρια κοκαΐνης και 1 δισκίο xanax.

Υπενθυμίζεται ότι οι φίλαθλοι οι οποίοι έχουν προσκλήσεις και είναι διαπιστευμένοι μπορούν κανονικά να μεταβούν για να παρακολουθήσουν τον τελικό κυπέλου βόλεϊ".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ