ΒΟΛΕΪ

Καζάζης: "Φανταστική ατμόσφαιρα"

Καζάζης: "Φανταστική ατμόσφαιρα"
INTIME SPORTS

Διαβάστε τι δήλωσαν οι δύο προπονητές των "αιωνίων" Δημήτρης Καζάζης και Δημήτρης Ανδρεόπουλος, καθώς και ο MVP του αγώνα, ο Αντρέι Ντιάτσκοφ.

" Η ατμόσφαιρα ήταν φανταστική και μακάρι τα γήπεδα να είναι πάντα γεμάτα", τόνισε ο Δημήτρης Καζάζης μετά την επικράτηση του Ολυμπιακού στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

"Η νίκη είναι σημαντική αλλά προσωπικά δεν είμαι ευχαριστημένος από τον τρόπο που χειριστήκαμε τον αγώνα. Προηγηθήκαμε 2-0 σετ και 16-12 και δεν τελειώσαμε τον αγώνα. Χάσαμε άδικα έναν βαθμό. Επρεπε να τελειώσουμε τον αγώνα στο 3ο σετ. Η ατμόσφαιρα ήταν φανταστική και μακάρι τα γήπεδα να είναι πάντα γεμάτα. Είναι η ζωή μας. Στην Ελλάδα τα έχουμε καταφέρει καλά παρότι έχουμε χάσει κάποιους βαθμούς. Είμαστε ευχαριστημένοι από την πορεία μας στην Ελλάδα. Εχουμε κρατήσει το αήττητο και είμαστε σε καλό δρόμο. Η ομάδα μου προέρχονταν από ένα σοκ λόγω της απογοήτευσης από τον αγώνα με την Φριντρισχάφεν", υποστήριξε ο προπονητής του Ολυμπιακού.

Ο Ουκρανός ακραίος του Ολυμπιακού Αντρέι Ντιάτσκοφ δήλωσε: " Ευχαριστώ πολύ την οικογένεια μου και τη σύζυγο μου για τη μεγάλη συμπαράσταση. Ευχαριστώ επίσης του συμπαίκτες μου που με βοηθούν στην υποδοχή ώστε να μπορώ να αποδίδω στην επίθεση. Κρατήσαμε το αήττητο και πήραμε τη νίκη σε μια δύσκολη έδρα αλλά με πολύ καλή ατμόσφαιρα. Καλώ τους φίλους του Ολυμπιακού να μας υποστηρίξουν στον Β΄ γύρο γιατί κάνουμε μεγάλη προσπάθεια και το αξίζουμε να τους έχουμε στο πλευρό μας".

Στην αντίπερα όχθη ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Ανδρεόπουλος στάθηκε στην προσπάθεια των παικτών του, νέοι και άπειροι παίκτες στην πλειοψηφία τους: " Όταν ανέλαβα τον Παναθηναϊκό γνώριζα πως θα έρθουν δυσκολίες και είμαι κάτι παραπάνω από ευχαριστημένος από τα άλματα βελτίωσης που έχουν γίνει. Παρότι χάναμε 2-0 σετ και 16-12 δεν εγκαταλείψαμε τον αγώνα. Στην αρχή ήμασταν ανυπόμονοι και νευρικοί και κάναμε πολλά λάθη. Σιγά, σιγά πίεζε τον Ολυμπιακό και είδαμε πως μπορούσαμε να ισοφαρίσουμε. Στο 5ο σετ ο Ολυμπιακός. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους 10 αμούστακους παίκτες που έχω στην ομάδα με εξαίρεση τους Πανταλέων και Χόι που είναι έμπειροι. Τους ευχαριστώ. Αν δουλέψεις και τους καταλάβεις δείχνουν το μέλλον του Παναθηναϊκού. Δεν είναι η ώρα του Παναθηναϊκού ακόμα. Χρειάζεται υπομονή απ΄ όλους για να δούμε πάλι τον Παναθηναϊκό στην κορυφή. Διοικητικά γίνεται μεγάλη προσπάθεια κι εμείς κάνουμε την προσπάθεια μας".

Τέλος ο αρχηγός του Παναθηναϊκού Σωτήρης Πανταλέων εξήγησε " πετάξαμε τα δύο πρώτα σετ στα σκουπίδια και μπήκαμε αργά στον αγώνα. Θα ήταν ωραίο να νικήσουμε τον Ολυμπιακό και να δώσουμε χαρά στον κόσμο. Αποκαταστήσαμε την αξιοπρέπεια του Παναθηναϊκού, αποφύγαμε τα πλέι άουτ από την 5η αγωνιστική και παίζουμε στα ίσια τον Ολυμπιακό που είναι επιπέδου Τσάμπιονς Λιγκ. Μετά από 2,5 ώρες ματς τα πάντα η δεύτερη ομάδα του . Είμαι αισιόδοξος για το μέλλον. Μέρα με τη μέρα θα πηγαίνουμε λίγο παραπάνω".

* Τον αγώνα παρακολούθησαν προπονητές και διεθνείς παίκτες. Την παράσταση έκλεψε ο Λίμπερμαν Αγκάμες που γνώρισε την αποθέωση από τους οπαδούς του Παναθηναϊκού στην Κυψέλη. " Μου λείπει ο Παναθηναϊκός και οι οπαδοί. Θα ήθελα κάποτε να επιστρέψω", δήλωσε στην κάμερα της NOVA. Ο Κολομβιανός διαγώνιος αγωνίζεται στην Κορέα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ