ΒΟΛΕΪ

Καλμαζίδης: "Έχουμε προετοιμαστεί για τη Ζενίτ"

Καλμαζίδης: "Έχουμε προετοιμαστεί για τη Ζενίτ"
καλμαζιδης

Ο νέος τεχνικός του Ολυμπιακού, Γιάννης Καλμαζίδης, τόνισε πως η ομάδα είναι πανέτοιμη ενόψει της Ζενίτ Καζάν

Η ρωσική ομάδα είναι μία από τις ισχυρότερες στην Ευρώπη τη φετινή σεζόν, με σπουδαίους παίκτες στο ρόστερ της, όπως οι γνωστοί μας από τη θητεία τους στον Ηρακλή, Λόι Μπολ και Κλέιτον Στάνλεϊ, αλλά και οι διεθνείς Ρώσοι, Σεργκέι Τετιούκιν και Αλεξέι Βερμπόβ.
Οι "ερυθρόλευκοι", που θα αγωνιστούν για πρώτη φορά υπό τις οδηγίες του Γιάννη Καλμαζίδη, μετά την αιφνίδια παραίτηση του Άντερς Κρίστιανσον, θέλουν ένα "καθαρό" σκορ, προκειμένου να έχουν αυξημένες πιθανότητες ενόψει του επαναληπτικού την επόμενη Τετάρτη (17/02) στο Καζάν.

Ο προπονητής των Πειραιωτών, Γιάννης Καλμαζίδης, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Ολυμπιακού ενόψει της αναμέτρησης με τη ρωσική ομάδα: " Είναι γνωστό ότι η Ζενίτ είναι από τις καλύτερες ομάδες που συμμετέχουν στη διοργάνωση. Έχει στο ρόστερ της πολύ καλούς βολεϊμπολίστες που συνθέτουν ένα δυνατό σύνολο. Από την πλευρά μας, την έχουμε μελετήσει και έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα ώστε με τη συμπαράσταση των φιλάθλων μας να διεκδικήσουμε το αποτέλεσμα που θα μας ανοίξει το δρόμο για την πρόκριση. Η ομάδα μας έχει ανταποκριθεί με απόλυτη επιτυχία σε δύσκολα παιχνίδια όπως μαρτυρούν και οι νίκες στη φάση των ομίλων".

Οι δύο ομάδες είχαν ξανασυναντηθεί πριν από δύο σεζόν (2007-08) στη φάση των ομίλων του Champions League, με την τότε Ντινάμο Καζάν να παίρνει δύο νίκες (3-0 επί ελληνικού εδάφους και 3-2 στη Ρωσία).




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ