ΒΟΛΕΪ

Ιστορική πρόκριση για τον Πανναξιακό!

Ιστορική πρόκριση για τον Πανναξιακό!
INTIME SPORTS

Ο Πανναξιακός, αν και βρέθηκε να χάνει με 0-2 στη Γαλλία, κατάφερε να νικήσει τη Λε Κανέ και να πάρει μία τεράστια πρόκριση στα προημιτελικά του Challenge Cup γυναικών.

Το 3-0 του πρώτου αγώνα έδινε τεράστιο προβάδισμα στον Πανναξιακό, το οποίο και εκμεταλλεύτηκαν τα κορίτσια της νησιωτικής ομάδας στη Γαλλία, καθώς πήραν δύο σετ (αλλά και τη νίκη) από τη Λε Κανέ και προκρίθηκαν στους "8" του Challenge Cup γυναικών, με παίκτρια-προπονήτρια τη Σία Τοτσίδου.

Η γαλλική ομάδα ξεκίνησε εντυπωσιακά τον αγώνα, παίρνοντας σχετικά εύκολα τα δύο πρώτα σετ και όλα έδειχναν ότι θα οδηγηθεί το ματς σε χρυσό σετ. Ωστόσο, ο Πανναξιακός δεν το έβαλε κάτω, πήρε στις λεπτομέρειες το τρίτο σετ κι εν συνεχεία αρκετά εύκολα το 4ο, ισοφαρίζοντας σε 2-2, το οποίο του ήταν αρκετό για να πανηγυρίσει την πρόκριση. Μάλιστα, η ελληνική ομάδα κατέκτησε και το τάι μπρέικ, διπλασιάζοντας τις νίκες της επί της Λε Κανέ.

Στα προημιτελικά, τα πράγματα θα είναι ακόμα πιο δύσκολα για τις νησιώτισσες, καθώς θα κληθούν να αντιμετωπίσουν την υπερδύναμη Ουραλότσκα από τη Ρωσία.

Τα σετ: 25-20, 25-19, 23-25, 18-25, 11-15

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ