ΒΟΛΕΪ

Ιωάννου: "Εντυπωσιάστηκα από τον κόσμο μας"

Ιωάννου: "Εντυπωσιάστηκα από τον κόσμο μας"
ιωαννου

Εντυπωσιασμένος από τον κόσμο του Ολυμπιακού δήλωσε ο Κώστας Ιωάννου. Με Καλντέιρα κόντρα στον Άρη

Ο πρώην ακραίος του Μίλωνα είχε αρκετά καλή παρουσία, καθώς παρά την άνετη επικράτηση του "γηραιού" με 3-0, σημείωσε 7 πόντους. Δύο ημέρες μετά το ανεπιτυχές αποτέλεσμα στο κλειστό του Ρέντη, ο Ιωάννου μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του Ολυμπιακού, αναφερόμενος στο συγκεκριμένο παιχνίδι, στη στήριξη του κόσμου, αλλά και στη συνέχεια του πρωταθλήματος.
" Είναι μοναδικό το συναίσθημα για κάθε αθλητή να φορά τη φανέλα του Ολυμπιακού και να έχει δίπλα του αυτούς τους φιλάθλους. Σίγουρα στεναχωρήθηκαν, όπως και εμείς, που δεν μπορέσαμε να συνδυάσουμε το πρώτο μας παιχνίδι με νίκη. Όμως είναι σημαντικό για τη ψυχολογία της ομάδας το αυθόρμητο και θερμό χειροκρότημά τους στο τέλος του αγώνα. Σηκώθηκαν όλοι και τραγουδούσαν τον ύμνο της ομάδας. Είναι η στιγμή που ως αθλητής στεναχωριέσαι διπλά για την ήττα, αλλά ταυτόχρονα αυτή η συμπεριφορά των φιλάθλων μας, μας οπλίζει με δύναμη για τη συνέχεια. Αυτή είναι η στήριξη που ζητά ο κάθε αθλητής από τον κόσμο της ομάδας του", τόνισε χαρακτηριστικά ο ακραίος των "ερυθρολεύκων", ενώ στη συνέχεια επισήμανε:

" Κατ' αρχήν είμαστε υποχρεωμένοι να εντοπίσουμε και να διορθώσουμε τα λάθη που κάναμε στο παιχνίδι με τον Ηρακλή. Δεν πρέπει να σταθούμε περισσότερο στην ήττα της πρεμιέρας. Δεν αποτελεί δικαιολογία, αλλά και πέρυσι έτσι ξεκίνησε η χρονιά και στο τέλος ο Ολυμπιακός ήταν αυτός που κατέκτησε και τα δύο τρόπαια. Το πρωτάθλημα μόλις άρχισε και ακόμη έχουμε πολύ δρόμο να διανύσουμε. Χρειάζονται σταθερά βήματα και πολλή δουλειά. Είμαι σίγουρος, γιατί δουλεύουμε σκληρά με το τεχνικό επιτελείο, ότι θα αποκτήσουμε την ομοιογένεια που χρειάζεται και θα βρούμε το ρυθμό μας".

Με Καλντέιρα κόντρα στον Άρη

Το επίσημο ντεμπούτο του με τη φανέλα του Ολυμπιακού θα πραγματοποιήσει την προσεχή Παρασκευή ο Λεονάρντο Καλντέιρα. Ο Βραζιλιάνος ακραίος, ο οποίος παρακολούθησε από την εξέδρα την αναμέτρηση με τον Ηρακλή, αναμένεται να πάρει θέση βασικού στον αγώνα της δεύτερης αγωνιστικής με αντίπαλο τον Άρη στη Θεσσαλονίκη, καθώς φαίνεται πως ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρούσε.






ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ