ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

Η ανάρτηση του Ιντάλγκο μετά τα σοβαρά επεισόδια έξω από το Μελίνα Μερκούρη: "Υπερβολικά λυπηρά όσα συνέβησαν"

Ο Ιντάγλκο προσπαθεί να προστατευτεί
Ο Ιντάγλκο προσπαθεί να προστατευτεί EUROKINISSI SPORTS

Ο ακραίος των ερυθρόλευκων, Σαλβαδόρ Ιντάλγκο, έκανε ανάρτηση μετά μετά τα σοβαρά επεισόδια που έλαβαν χώρα έξω από το Μελίνα Μερκούρη και εξέφρασε τη λύπη του για όσα συνέβησαν, ενώ δήλωσε πως αισθάνεται τυχερός που δεν κινδύνεψε η οικογένειά του.

Σοβαρά επεισόδια ξέσπασαν έξω από το Μελίνα Μερκούρη, κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης του Ολυμπιακού απέναντι στον Παναθηναϊκό για το Λιγκ Καπ. Μάλιστα, τραυματίστηκε σοβαρά ένας αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας, όπου και νοσηλεύται σε σοβαρή κατάσταση.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Μετά τα όσα συνέβησαν χθες (7/12) έξω από το γήπεδο, ο ακραίος των ερυθρόλευκων, Σαλβαδόρ Ιντάλγκο, με καταγωγή από την Γερμανία και την Κούβα έκανε ένα ποστ στο "X", μέσω του οποίου εξέφρασε τη λύπη του για όσα συνέβησαν.

Ταυτόχρονα δήλωσε πως μισεί τα δακρυγόνα και πως αισθάνεται χαρούμενος που δεν κινδύνεψε η οικογένειά του, που βρισκόταν μέσα στο γήπεδο.Δεν παρέλειψε μάλιστα, να ανανεώσει το ραντεβού του με τους φίλους του Ολυμπιακού.

"Υπερβολικά λυπηρά όσα συνέβησαν σήμερα, μισώ τα δακρυγόνα, δεν είναι καθόλου καλό για έναν αγώνα βόλεϊ!
Απλά είμαι χαρούμενος που αυτή τη φορά δεν συνέβη τίποτα στην οικογένειά μου που παρακολουθούσε τον αγώνα στο κλειστό. Λυπάμαι πολύ για όλους τους φιλάθλους, τους φίλους, την οικογένεια και ειδικά τα παιδιά που παρακολούθησαν τον αγώνα... θα τα πούμε σύντομα'

TAGS ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ LEAGUE CUP ΝΙΚΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ