ΒΟΛΕΪ

H πρεμιέρα ωφέλησε την Εθνική ανδρών

H πρεμιέρα ωφέλησε την Εθνική ανδρών
Λεώνης+παίκτες

Οι Σέρβοι ξεμούδιασαν στην πρεμιέρα των αγώνων του Α’ Ομίλου του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος με ένα άνετο 3-0 επί της Ολλανδίας. Ένα αποτέλεσμα που... βολεύει αφάνταστα την Εθνική Ελλάδας

Ο Αλέκος Λεώνης βρέθηκε στην κερκίδα του «Γιουμπιλέινι» και παρακολούθησε τους αυριανούς αντιπάλους του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, τους Ολλανδούς, οι οποίοι πραγματοποίησαν αποκαρδιωτική εμφάνιση. Ο καλός του φίλος, ο Πίτερ Μπλανζέ «βγήκε από τα ρούχα του» με τις αντιδράσεις των παικτών του.
Το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ξεκινάει αύριο (7/9) για την ελληνική ομάδα με τον Λεώνη να συνιστά προσοχή στους παίκτες του. Μίλησε με ειλικρίνεια και είπε: « Φαβορί για την πρώτη θέση, από την εικόνα των φιλικών, είναι οι Γερμανοί και, νομίζω, ότι ένα σκαλί πιο κάτω είναι οι υπόλοιπες ομάδες. Μας θεωρώ αουτσάιντερ γιατί σε ένα τέτοιο τουρνουά θα αισθανόμουν πιο σίγουρα εάν είχα λύσεις στον πάγκο. Οι λύσεις που υπάρχουν στον πάγκο δίνουν ένα πλεονέκτημα στον κάθε προπονητή».

Η Γερμανία είχε όπως και η Εθνική ομάδα ρεπό σήμερα και την Παρασκευή εκκινεί τη διαδικασία πρόκρισης στη 12άδα απέναντι στη Σερβία, η οποία παρουσιάστηκε πολύ δυνατή, με τον Γκρμπιτς να μοιράζει και τον Μίλκοβιτς να εκτελεί.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ