ΒΟΛΕΪ

H καλύτερη νίκη

H καλύτερη νίκη
Γιορντάνοφ MOTIONTEAM

Ως τη σημαντικότερη νίκη των τελευταίων ετών χαρακτήρισε αυτή επί του Ολυμπιακού, ο Αλέκος Λεώνης

Ο ομοσπονδιακός προπονητής πλέον χαρακτήρισε τη σημερινή νίκη-πρόκριση, ως τη σημαντικότερη νίκη του Ηρακλή στα τελευταία επτά χρόνια.
" Στα επτά χρόνια που κάνω πρωταθλητισμό αυτή ήταν η πιο σημαντική νίκη αν θυμηθούμε πως ξεκίνησε η ομάδα το καλοκαίρι. Για μία ακόμη χρονιά η ομάδα θα δώσει το παρών σε ένα τελικό πρωταθλήματος. Η πρόκριση του Ηρακλή ήταν δίκαιη. Η ομάδα μου έπαιξε πολύ καλό βόλει και άξιζε να προκριθεί στο τελικό. Συγχαρητήρια στα παιδιά".

Αντίπαλος του Ηρακλή στον τελικό θα είναι και φέτος ο Παναθηναϊκός, το "πράσινο" πλεονέκτημα έδρας δεν απασχολεί τον Λεώνη, που άφησε και πάλι αιχμές: " Όπως και πριν από τα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό είπα ότι ο Ολυμπιακός ήταν το φαβορί έτσι και σήμερα θα πω ότι ο Παναθηναϊκός είναι και το φαβορί για το πρωτάθλημα. Ευχαριστώ το κόσμο για τη στήριξη του σε όλα αυτά τα παιχνίδια. Αυτή η πρόκριση ήταν και η απάντηση σε "κάποιους" που θέλανε να διαλύσουνε το τμήμα βόλεϊ του Ηρακλή".

Ο Αντρέι Κράβαρικ είχε επτά άσους στη νίκη επί του Ολυμπιακού και μίλησε για τους τελικούς με τον Παναθηναϊκό: " Πρώτα από όλα ελπίζω να γίνουν πολύ καλά παιχνίδια. Από εκεί και πέρα ο Παναθηναικός είναι μία πολύ καλή ομάδα. Για μένα νομίζω ότι έκανε πολύ μεγάλη "βλακεία", που αυτή η ομάδα που δεν κατάφερε να προκριθεί στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ. Θα μπορούσανε να το πάρουνε. Ωστόσο η μπάλα είναι στρόγγυλη. Αν κυνηγάς την τύχη σου μπορεί και να σου κάτσει. Θέλαμε να φθάσουμε στο τελικό του κυπέλλου Ελλάδας αλλά δεν τα καταφέραμε. Τώρα μπορέσαμε όμως και προκριθήκαμε στα τελικά του πρωταθλήματος. Ελπίζω να δώσουμε και σε αυτά τα παιχνίδια τον καλύτερο μας εαυτό μας γιατί η αυτή η ομάδα αξίζει".

Ο Σωτήρης Δρίκος απέτυχε να οδηγήσει τον Ολυμπιακό στους τελικούς και η έκβαση των αγώνων με τον ΠΑΟΚ θα κρίνουν το μέλλον του.

Ο Έλληνας προπονητής ήταν σαφής " στα παιχνίδια των ημιτελικών με τον Ηρακλή δεν ήμασταν καλοί. Κάναμε αυτή την αδικαιολόγητη ήττα στο πρώτο παιχνίδι στην έδρα μας και από κει και πέρα κυνηγούσαμε συνέχεια τον αντίπαλο. Είχαμε πολλές απουσίες λόγω τραυματισμών και δε δουλέψαμε ποτέ όπως θα θέλαμε. Πίστευα ότι σήμερα θα ήμασταν καλύτεροι αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε".


Ο ΠΑΟΚ περιμένει να αρπάξει την τρίτη θέση που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ, ο Δρίκος τοποθετήθηκε: " Ο ΠΑΟΚ είναι μία νεανική ομάδα με όρεξη και θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί ώστε να μην πάθουμε ότι και με τον Ηρακλή".









ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ