ΚΥΠΕΛΛΟ ΒΟΛΕΪ ΑΝΔΡΩΝ

Final Four Κυπέλλου Ανδρών: Πού θα δείτε το Παναθηναϊκός - Μίλων και το Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ

Στιγμιότυπο από το Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ στο βόλεϊ
Στιγμιότυπο από το Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ στο βόλεϊ EUROKINISSI SPORTS

Οι δύο ημιτελικοί του Final Four του κυπέλλου Ελλάδος, που πραγματοποιούνται στο Κλειστό Γυμναστήριο Νεάπολης Λάρισας δεσπόζουν στο αποψινό αθλητικό πρόγραμμα. Παναθηναϊκός - Μίλων και Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ τα δύο ζευγάρια. Πού θα δείτε τις αναμετρήσεις.

Η καρδιά το βόλεϊ χτυπάει απόψε στη Λάρισα, εκεί που θα διεξαχθούν οι δύο ημιτελικοί του Final Four για το κύπελλο Ελλάδος. Πρώτο χρονικά παιχνίδι στις 17:00 αυτό ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Μίλωνα. Το άλλο εισιτήριο για τον αυριανό τελικό, θα διεκδικήσουν στις 20:15 ο Ολυμπιακός με τον ΠΑΟΚ.

Παναθηναϊκός και Μίλων θα αναμετρηθούν για πρώτη φορά στην ιστορία τους σε ημιτελικό του κυπέλλου. Η ομάδα του Δημήτρη Ανδρεόπουλου έχει ήδη προκριθεί στους τελικούς του πρωταθλήματος, όπου θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό, αλλά και του Λιγκ Καπ, όπου θα τεθεί αντιμέτωπος με τον ΠΑΟΚ. Το τριφύλλι θα προσπαθήσει απόψε να επιστρέψει σε τελικό κυπέλλου μετά από 14 χρόνια. Τελευταία φορά τα κατάφερε το 2010, όταν μάλιστα είχε κατακτήσειτον τίτλο.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ο Μίλων από την πλευρά του, συμμετέχει για τρίτη φορά σε Final Four κυπέλλου και ψάχνει την πρώτη του παρουσία σε τελικό.

Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ έχουν μακρά προϊστορία στο κύπελλο Ελλάδος, αφού την τελευταία 10ετια έχουν αναμετρηθεί σε επτά ημιτελικούς και δύο τελικούς. Πέρυσι, ήταν το ζευγάρι του τελικού, με τον ΠΑΟΚ να αναδεικνύεται κυπελλούχος Ελλάδος για πέμπτη φορά στην ιστορία του. Ο Δικέφαλος κατακτάει τον τίτλο σταθερά από το 2018 και μετά (εξαίρεση η διετία 2020-21 λόγω Covid, που η διοργάνωση δεν πραγματοποιήθηκε).

Στον αντίποδα, ο Ολυμπιακός είναι ο πολυνίκης του θεσμού με 16 τίτλους, αλλά τελευταίο το 2017.

Το αναλυτικό πρόγραμμα:

Παναθηναϊκός - Μίλων (17:00, ΕΡΤ3)

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ (20:15, ΕΡΤ3)

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΒΟΛΕΪ ΑΝΔΡΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΟΚ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ