ΚΥΠΕΛΛΟ ΒΟΛΕΪ ΑΝΔΡΩΝ

Κύπελλο βόλεϊ Ανδρών: Χωρίς οργανωμένους φιλάθλους και μεμονωμένη μετακίνηση το Final-4 στη Λάρισα μετά από απόφαση του υπουργείου

Η συνέντευξη Τύπου για το Final-4 του Κυπέλλου βόλεϊ ανδρών
Η συνέντευξη Τύπου για το Final-4 του Κυπέλλου βόλεϊ ανδρών EUROKINISSI SPORTS

Το Υπουργίο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού αποφάσισε να διεξαχθεί χωρίς την παρουσία οργανωμένων φιλάθλων και να μην υπάρξει μεμονωμένη μετακίνηση για το Final-4 του Κυπέλλου βόλεϊ ανδρών με τη συμμετοχή των Ολυμπιακού, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκού και Μίλωνα.

Το Final-4 του Κυπέλλου βόλεϊ Ανδρών με τη συμμετοχή Ολυμπιακού, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκού και Μίλωνα που θα πραγματοποιηθεί στις 29-30 Μαρτίου στο κλειστό γυμναστήριο της Νεάπολης Λάρισας θα διεξαχθεί χωρίς την παρουσία οργανωμένων φιλάθλων και δεν θα υπάρξει μεμονωμένη μετακίνηση για το Final-4 του Κυπέλλου βόλεϊ ανδρών με τη συμμετοχή των Ολυμπιακού, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκού και Μίλωνα.

Όπως ακριβώς έγινε και στο Final-4 των γυναικών στο Λουτράκι πριν από σχεδόν ένα μήνα. Άλλωστε ήδη έχουν διατεθεί κοντά στα 2.500 εισιτήρια που έχουν πάρει φίλαθλοι του βόλεϊ.

Η ανακοίνωση έγινε μέσω της Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας και αναφέρει:

"Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με απόφαση που εκδόθηκε από το Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, απαγορεύεται η οργανωμένη και μεμονωμένη μετακίνηση καθώς και η διάθεση εισιτηρίων των φιλάθλων των ομάδων ΑΟΝΣ ΜΙΛΩΝ, ΑΣ ΠΑΟΚ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. και ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο., κατά τη διεξαγωγή του FINAL 4 του Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών Πετοσφαίρισης της ΕΟΠΕ, μεταξύ των ομάδων ΑΟΝΣ ΜΙΛΩΝ, ΑΣ ΠΑΟΚ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. και ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο., την Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 (ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΙ) και το Σάββατο 30 Μαρτίου 2024 (ΤΕΛΙΚΟΣ), στο Κλειστό Γυμναστήριο Νεάπολης του ΕΑΚ Λάρισας, για σοβαρούς λόγους της δημόσιας τάξης και ασφάλειας".

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΒΟΛΕΪ ΑΝΔΡΩΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΟΚ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ