ΒΟΛΕΪ

Επίσκεψη της Εθνικής στο Χατζηκυριάκειο

Επίσκεψη της Εθνικής στο Χατζηκυριάκειο
Εθνική (Χατζηκυριάκειο)

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα επισκέφθηκε ορφανοτροφείο στον Πειραιά λίγο πριν την αναχώρηση για την Ιαπωνία

Αντιπροσωπεία της Εθνικής ομάδας με επικεφαλής τον ομοσπονδιακό προπονητή Κώστα Χαριτωνίδη και τον αρχηγό Νίκο Ρουμελιώσαν, μοίρασαν δώρα, φανέλες και μπάλες στα παιδιά, ενώ λίγη ώρα αργότερα προστέθηκαν κοντά τους και παιδιά από το 56ο δημοτικό σχολείο Πειραιά.

Ο Αντρέι Κράβαρικ Γιώργος Στεφάνου, ο Γιάννης Κυριακίδης, ο Κώστας Προύσαλης, ο Ανδρέας Ανδρεάδης και ο Σωτήρης Πανταλέων βρέθηκαν επίσης στον Πειραιά.

" Για εμένα αυτή η επίσκεψη αποτέλεσε μάθημα ζωής. Πιστεύω ότι δεν υπάρχει μεγαλύτερη συγκίνηση από το να βλέπεις παιδικές φατσούλες χαρούμενες. Τέτοιες ενέργειες πρέπει να γίνονται πιο συχνά και όχι μόνο από τα εθνικά συγκροτήματα, αλλά και από τις ομάδες", ήταν τα λόγια του ομοσπονδιακού προπονητή Κώστα Χαριτωνίδη.

Ο αρχηγός της Εθνικής ομάδας, Νίκος Ρουμελιώτης πρόσθεσε " ήταν πολύ ευτυχισμένη στιγμή για μένα. Δεν περίμενα να δω τόσα χαμόγελα και χάρηκα πάρα πολύ. Ήταν ένα όμορφο διάλειμμα για εμάς και μας έβγαλε από το στρες που νιώθουμε ενόψει του Παγκοσμίου".

Ο Αντρέι Κράβαρικ, πατέρας και ο ίδιος, πρόσθεσε " ένιωσα μεγάλη χαρά γιατί αυτά τα παιδιά ζουν δύσκολα και η παρουσία μας ήταν χρήσιμη γιατί παίρνουν ελπίδα και κουράγιο".







ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ