ΒΟΛΕΪ

Επίσημο: Στον Παναθηναϊκό οι αδερφές Βογιατζόγλου

Επίσημο: Στον Παναθηναϊκό οι αδερφές Βογιατζόγλου

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Παναθηναϊκού ανακοίνωσε την απόκτηση της Αθηνάς και Ιωάννας Βογιατζόγλου οι οποίες αποτελούν επένδυση για το μέλλον.

Δύο αθλήτριες οι οποίες θα ενισχύσουν τόσο τη γυναικεία ομάδα, όσο και εκείνη των Νεανίδων απέκτησε ο Παναθηναϊκός. Πρόκειται για την Αθηνά και Ιωάννα Βογιατζόγλου οι οποίες αποτελούν επένδυση για το μέλλον.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση: "Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τις Αθηνά και Ιωάννα Βογιατζόγλου στο βόλεϊ γυναικών. Η Ιωάννα είναι 18 ετών αγωνίζεται στις θέσεις της ακραίας και της διαγώνιας έχει ύψος 1.85, είναι διεθνής με την Εθνική Παγκορασίδων και οι ομάδες που έχει αγωνιστεί είναι ο Σαρωνικός, ο Ηρακλής Κηφισιάς και η Δεξαμενή.

Σε ότι αφορά την Αθηνά είναι 17 ετών αγωνίζεται ως πασαδόρος , έχει ύψος 1.74 και οι προηγούμενοι σταθμοί της καριέρας της ήταν ο Σαρωνικός, ο Ηρακλής Κηφισιάς και ο Θρίαμβος Χαϊδαρίου.

Στις πρώτες δηλώσεις της στο www.panathinaikos1908.gr η Ιωάννα Βογιατζόγλου είπε: "Είμαι πολύ χαρούμενη που θα είμαι στη γυναικεία ομάδα του Παναθηναϊκού και ελπίζω να βοηθήσω ώστε να πετύχουμε τους στόχους μας για τη νέα σεζόν".

Στο ίδιο μήκος κύματος και τα λόγια της Αθηνάς που ανέφερε: "Είναι τιμή μου που θα αγωνιστώ σε έναν πολύ μεγάλο Σύλλογο όπως ο Παναθηναϊκός με πολύ μεγάλη ιστορία».

Τέλος, και οι δύο δεν έκρυψαν την ικανοποίηση τους που θα δουλέψουν και πάλι μαζί με τον προπονητή Κυριάκο Καμπερίδη που τις βοήθησε στα πρώτα τους βήματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ