ΒΟΛΕΪ

Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!

Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!
Μπάλα(περίεργη)

Ανακοίνωση για αναστολή του πρωταθλήματος εξέδωσε το διοικητικό συμβούλιο της ΕΣΑΠ

Το διοικητικό συμβούλιο της λίγκας εξέδωσε ανακοίνωσε στην οποία ανακοινώνει την απόφαση του για αναστολή του πρωταθλήματος της Α1 από τις 10 Φεβρουαρίου.
Ακολουθεί η ανακοίνωση: "Αναστολή του Πρωταθλήματος της Α1 από 10 Φεβρουαρίου αποφάσισε η Έκτακτη Γενική Συνέλευση της ΕΣΑΠ.

Την αναστολή των αγώνων του Πρωταθλήματος Βόλεϊ Α1 ΟΠΑΠ 2007-2008 από την Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2008 αποφάσισε η Έκτακτη Γενική Συνέλευση της ΕΣΑΠ, που συγκλήθηκε για να συζητήσει το έντονο οικονομικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει.

Συγκεκριμένα, οι εκπρόσωποι των ΤΑΑ-Μελών της ΕΣΑΠ, αποφάσισαν ότι το Πρωτάθλημα θα ανασταλεί από την Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2008, εάν δεν έχουν επιλυθεί μέχρι εκείνη την ημερομηνία τα οικονομικά θέματα που αφορούν την Ένωση και τα μέλη της. Συγκεκριμένα:

- Η καταβολή επιχορήγησης της ΕΣΑΠ για την κάλυψη των λειτουργικών εξόδων της, όπως προβλέπεται από τον ιδρυτικό νόμο αυτής.

- Η καταβολή της 1ης δόσης της τακτικής επιχορήγησης των ΤΑΑ, ύψους 50.000 €, που έχει υπογραφεί από τον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Γ. Ιωαννίδη από τις 8 Ιανουαρίου 2008 και ακόμη δεν έχει καταβληθεί, η οποία κατά πάγια τακτική καταβάλλεται τον Δεκέμβριο κάθε χρόνου.

- Η υπογραφή της σύμβασης χορηγίας της ΕΣΑΠ και των ΤΑΑ με την ΟΠΑΠ ΑΕ για την περίοδο 2007-2008, την οποία μάλιστα η ΕΣΑΠ υλοποιεί από τον Σεπτέμβριο 2007 μετά από τις σχετικές διαβεβαιώσεις εκπροσώπων του Οργανισμού

Η απόφαση αυτή, κρίθηκε αναγκαία γιατί, η μη διευθέτηση μέχρι σήμερα των παραπάνω έχει φέρει την Ένωση και τα μέλη της σε δυσχερέστατη και οριακή οικονομική θέση".












ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ