ΒΟΛΕΪ

Απειλές ΠΑΟΚ

Απειλές ΠΑΟΚ
Καρυπίδης με ΠΑΟΚ

O ΠΑΟΚ απειλεί ότι θα αποχωρήσει από τα πλέι οφ και διαμαρτύρεται για τη διαιτησία, που αναφέρει ότι "αλλοίωσε το αποτέλεσμα στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό".

Ο ιδιοκτήτης του τμήματος βόλεϊ θα έχει συνάντηση την Παρασκευή (27/04) με τον πρόεδρο του ερασιτέχνη, Θανάση Κατσαρή για να αποφασίσουν το αν θα αντικαταστήσουν την ανδρική ομάδα με τους ερασιτέχνες!
Ο "δικέφαλος του βορρά" διαμαρτύρεται για τη διαιτησία και μάλιστα ζήτησε την εξαίρεση των διαιτητών Θέμελη και Μιχελινάκη ("σφύριξαν" απόψε), τους οποίου κατηγορεί για αλλοίωση του αποτελέσματος.

Ακολουθεί η ανακοίνωση του ΤΑΑ ΠΑΟΚ:
" Το ΤΑΑ ΠΑΟΚ εκφράζει την οργή του για την προκλητική διαιτησία των κ.κ. Θεμελή και Μιχελινάκη, η οποία αλλοίωσε το αποτέλεσμα. Το ΤΑΑ ΠΑΟΚ πιστεύει πως οι αγώνες πρέπει να κρίνονται καθαρά σε αγωνιστικό επίπεδο και όχι με τις παρεμβάσεις εξωγηπεδικών παραγόντων.

Το παράδοξο της όλης υπόθεσης της διαιτησίας του αγώνα ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός, είναι πώς ζητώντας άλλοθι, για το ότι έγιναν λάθη τα οποία είναι ανθρώπινα, εδώ και 12 μήνες γίνονται όλα στο γήπεδο του ΠΑΟΚ και όλα τα ανθρώπινα λάθη είναι εις βάρος του. Πώς είναι δυνατόν να συμβαίνει αυτό; Ευτυχώς που στην προκείμενη περίπτωση τα "ανθρώπινα λάθη" είναι καταγεγραμμένα από τον τηλεοπτικό φακό. Τελικά θα πρέπει οι διαιτητές που σφυρίζουν να έχουν την πυγμή να σφυρίζουν ομάδες διαφορετικής αγωνιστικής αξίας. Άρα να σφυρίζουν ισόνομα και δίκαια.

Οι συγκεκριμένοι κύριοι ( Θεμελής και Μιχελινάκης) φάνηκαν λίγοι για ένα τέτοιο παιχνίδι και για μια αγωνιστική κατάσταση τέτοιων συγκεκριμένων ομάδων. Τους παραδίδουμε στην κρίση όλης της φίλαθλης Ελλάδας, και εύκολα διαπιστώνει ο καθένας ότι τα επεισόδια στους αθλητικούς χώρους, μπορούν να έχουν ως έναυσμα συγκεκριμένες διαιτησίες.

Το ΤΑΑ ΠΑΟΚ θεωρεί πως οι κ.κ. Θεμελής και Μιχελινάκης αλλοίωσαν το αποτέλεσμα και στέρησαν από τον ΠΑΟΚ το δικαίωμα του να διεκδικήσει την νίκη, με αποφάσεις που μόνο ως σκανδαλωδώς λανθασμένες μπορούν να θεωρηθούν.

Για τον λόγο αυτό το ΤΑΑ ΠΑΟΚ ζητά την εξαίρεση των κ.κ. Θεμελή και Μιχελινάκη από τα επόμενα παιχνίδια του ΠΑΟΚ, τόσο εντός όσο και εκτός έδρας. Παράλληλα το ΤΑΑ ΠΑΟΚ διερωτάται πώς βαθμολογούν και πώς κρίνουν οι παρατηρητές διαιτησίας συνολικά τέτοιες διαιτησίες; Πότε θα τιμωρηθούν οι διαιτητές που δείχνουν να μην μπορούν αν σφυρίξουν τέτοια παιχνίδια; Με την ευκολία που τιμωρούνται οι παράγοντες, μήπως; Με την ευκολία αυτή θα περεμεναμε από τους αρμόδιους να καλέσουν τον παρατηρητή διαιτησίας, για να καταθέσει τις δικές του απόψεις για την συγκεκριμένη διαιτησία.

Το ΤΑΑ ΠΑΟΚ ευχαριστεί τον κόσμο της ομάδας για την συμπαράσταση του στα δυο εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας με τον Παναθηναϊκό, και πάνω από όλα τους συγχαίρει για την συμπεριφορά τους. Όπως και τον παρατηρητή διαιτησίας κ. Κάλη για την συμπεριφορά του.

Τέλος το ΤΑΑ ΠΑΟΚ συγχαίρει τους παίκτες του Παναθηναϊκού για την στάση τους στην διακοπή του αγώνα, αλλά και τους ανθρώπους του πάγκου. Τέτοιες συμπεριφορές βοηθούν στην ανάπτυξη του βόλεϊ, για την οποία το ΤΑΑ ΠΑΟΚ καταβάλει μεγάλες προσπάθειες











".



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ