VIRAL

Τρομερό διπλό Νέβιλ - Κάραγκερ μέσα σε φουσκωμένες μπάλες

Τρομερό διπλό Νέβιλ - Κάραγκερ μέσα σε φουσκωμένες μπάλες

Ένα σουρεάλ σκηνικό στήθηκε πριν από την έναρξη του αγώνα Νόριτς - Γουότφορντ, με τους Νέβιλ και Κάραγκερ να κοντράρονται στο χορτάρι έχοντας τα σωματά τους μέσα σε φουσκωμένες μπάλες (VIDEOS).

Την εποχή που ήταν ποδοσφαιριστές πήραν μέρος σε αρκετές μάχες μεταξύ της Λίβερπουλ και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ενώ ουκ ολίγες είναι μέχρι στιγμής οι φορές που διασταύρωσαν τα ξίφη τους κατά τη διάρκεια σχολιασμών αγώνων για λογαριασμού του τηλεοπτικού σταθμού Sky Sports.

Ωστόσο, η "διαμάχη" μεταξύ του Τζέιμι Κάραγκερ και του Γκάρι Νέβιλ ανέβηκε επίπεδο το βράδυ της Παρασκευής, αφού στο περιθώριο του Νόριτς - Γουότφορντ και συγκεκριμένα λίγη ώρα πριν την πρώτη σέντρα της αναμέτρησης για την 12η αγωνιστική της Premier League, οι δυο τους μονομάχησαν στο χορτάρι του "Κάροου Ρόουντ".

Τρομερό διπλό Νέβιλ - Κάραγκερ μέσα σε φουσκωμένες μπάλες

Πώς; Κάλυψαν τα σώματά τους από τη μέση και πάνω με φουσκωμένες μπάλες και είχαν σαν αποστολή να σκοράρει ο ένας απέναντι στον άλλο, όχι όμως σε κανονικές αλλά σε μίνι εστίες!

Στη μάχη αυτή επιτράπηκαν φυσικά οι μετωπικές συγκρούσεις, με το φινάλε να βρίσκει πάντως τον Γκάρι Νέβιλ να πανηγυρίζει μία σπουδαία νίκη και τον χαμένο του ντέρμπι Τζέιμι Κάραγκερ να μην έχει πρόβλημα να σχολιάσει την ήττα του βλέποντας το video του αγώνα και κάνοντας ανάλυση στα λάθη του.

Τρομερό διπλό Νέβιλ - Κάραγκερ μέσα σε φουσκωμένες μπάλες

"Λυπάμαι που το λέω αυτό, αλλά αυτή ήταν μία από τις καλύτερες εκτελέσεις που έχω δει στη φετινή Premier League", δήλωσε ο Κάραγκερ για ένα γκολ με μεγάλο βαθμό δυσκολίας που σημείωσε εις βάρος του ο διόσκουρός του στις τηλεοπτικές αναλύσεις των αγώνων της Premier League.

Η ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΜΑΧΗ ΚΑΡΑΓΚΕΡ - ΝΕΒΙΛ:

TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ