VIRAL

Το παλτό του Νεϊμάρ έφερε το κοροϊδευτικό σχόλιο του Ικαρντι

PSG's Neymar, left, celebrates his goal with PSG's Mauro Icardi during the French League One soccer match between Paris Saint Germain and Strasbourg at the Parc des Princes Stadium in Paris, France, Saturday Sept.14, 2019. (AP Photo/Francois Mori)
PSG's Neymar, left, celebrates his goal with PSG's Mauro Icardi during the French League One soccer match between Paris Saint Germain and Strasbourg at the Parc des Princes Stadium in Paris, France, Saturday Sept.14, 2019. (AP Photo/Francois Mori) AP PHOTO/FRANCOIS MORI

Ο Νεϊμάρ πόζαρε με το νέο μάλλινο παλτό του και έδωσε την ευκαιρία στον συμπαίκτη του στην Παρί Σεν Ζερμέν, Μάουρο Ικάρντι, να τον πικάρει με ευφάνταστο τρόπο (PHOTO).

Το αγαπημένο του ταίρι στο χορτάρι είναι χωρίς αμφιβολία ο Κιλιάν Εμπαπέ και αυτό φαίνεται από το γεγονός πως στα δύο τελευταία ματς της Παρί Σεν Ζερμέν έχουν πετύχει μαζί 9 γκολ), ωστόσο ο Μάουρο Ικάρντι έχει εξαιρετική σχέση και με τον Βραζιλιάνο σούπερ σταρ της ομάδας του Παρισιού, Νεϊμάρ.

Αυτό φάνηκε με άκρως χιουμοριστικό τρόπο σε μία από τις τελευταίες αναρτήσεις του Νεϊμάρ στο Instagram, με τον Βραζιλιάνο να αποκαλύπτει στο κοινό το νέο του τεράστιο χειμωνιάτικο παλτό και τον Αργεντινό να τον περιμένει στη γωνία και να "πυροβολεί".

"Έφερες την κουβέρτα από το σπίτι;" ήταν η ατάκα πικαρίσματος από πλευράς του 26χρονου επιθετικού, με τον Νεϊμάρ να αποδέχεται με ευχαρίστηση την πλάκα του συμπαίκτη του και να αποδίδει την ενδυματολογική επιλογή του στον ψυχρό καιρό της γαλλικής πρωτεύουσας...

Το παλτό του Νεϊμάρ έφερε το κοροϊδευτικό σχόλιο του Ικαρντι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Παρί: Ο Ικάρντι πέταξε καρφί για την Ίντερ μετά το νέο του κρεσέντο
TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ